H
hrcko
Guest
ovdje kod mene idu i po 22,23 kn ali više se prodaju pojedinačno...Ma sve slovenci.Jedan je tip prodao po 17 kn,na silu je namolio mesare da uzmu,u nekoj teškoj je besparici.
ovdje kod mene idu i po 22,23 kn ali više se prodaju pojedinačno...Ma sve slovenci.Jedan je tip prodao po 17 kn,na silu je namolio mesare da uzmu,u nekoj teškoj je besparici.
ovdje kod mene idu i po 22,23 kn ali više se prodaju pojedinačno...
Ja sam novi u ovčarstvu imam problem : ovce mi gule koru s voćaka . Kupio sam ih da mi čiste voćnjak a one ubiše stabla.Zanima me dali ima neko sredstvo da ih odbija od voćki ili moram ograditi stabla da ne mogu raditi štetu?
Baš su lijepi Nama se još jedna ojanjila, sad ih imamo ukupno 6 malih, s tim da je jedan bez mame. Pokušali smo stavit to janje pod ovu kaj se ojanjila noćas ali bez uspjeha... Vidjet ćemo šta će bit s njim. Šta napravit ako kojim slučajem dobi proljev?
Evo ja sam predlani kupio jednu bređu istočnofrizijku i sad imam njezinu kčer koja bi morala biti bređa doduše s mojim ovnom sufolkom pa ako te zanima ja bi je zamjenio za istu takvu šiljezicu slovenku ili romanovku safolkicu...uglavnom mesnu pasminu.
Na postu prije ti je na slici ona u sredini.