ja li tko ima iskustva sa proizvodnjom patliđana
htjedoh posaditi oko 1/4 ha. je li se isplati i je li komplicirano proizvesti. inace ove godine pokusavam poceti sa nasto paptike, rajcice i paprike pa mi je svaki savjet dobro dosao
znaci sadnju presadnica u razmaku od 14 dana??
ili samo razlika u sadni u zemlju? znam vjerojatno glupo pitanje ali ...
kod koga bi se mogla ugovoriti prodaja patliđana??
htjedoh posaditi oko 1/4 ha. je li se isplati i je li komplicirano proizvesti. inace ove godine pokusavam poceti sa nasto paptike, rajcice i paprike pa mi je svaki savjet dobro dosao
znaci decki vi mi savjetujete da uzmem cca 1g (to je oko 250sjemenki) patliđana pa sa s tim krenem?? mislio sam ga posijati u stiropor od 104 rupe pa direktno u zemlju, koji savjet!?!?
za fruktus znam kakvi su mislio sam ti rijesavati u osijeku ili tu negdje. kada je kod nas preradivacka ind. "jako" razvijena.
je li znate gdje je sjeme naj povoljnije(najbolje)
a kada se sije bez pikiranja???
sijem 01.04. a van ide poslije 10.05.
znaci decki vi mi savjetujete da uzmem cca 1g (to je oko 250sjemenki) patliđana pa sa s tim krenem?? mislio sam ga posijati u stiropor od 104 rupe pa direktno u zemlju, koji savjet!?!?
za fruktus znam kakvi su mislio sam ti rijesavati u osijeku ili tu negdje. kada je kod nas preradivacka ind. "jako" razvijena.
je li znate gdje je sjeme naj povoljnije(najbolje)
u stiropor s koliko rupa?
je li i patliđan drzis na vodi?
na 160 rupa. Ništa ne držim u vodi. Treba mi i po sat vremena dok sve što imam zalijem, ali nekako mi se ne dopada uzgoj na vodi!
je li mogu koristiti i ove sa 104 rupe??
nisam mislio vodi vec na voda+kristalon
koje razmake radite kada sadite na foliji???