Puno se piše sada o sustavu oporezivanja a isto je vezano kako za program ruralnog razvoja tako i za isplatu poticaja ali i za novi zakon o OPG-ima gdje se navodi kako će sva gospodarstva ekonomske veličine 3000 eura i više morati u neki sustav oporezivanja pa predlažem da netko tko zna sa sigurnošću pravila,obveze i iznose u krajnosti i još bolje ako se tko bavi baš knjigovodstvom da objasni po nekim primjerima detalje oko svakog oblika oporezivanja budući je primjera jako puno a i ovdje bi na posebnoj temi sve bilo puno lakše pronaći svima. Evo konkretno za mene- u radnom sam odnosu,imam PG sa svojih 55-60 ovaca sa tendencijom rasta broja,5,5-6 Ha oranica na koje primam poticaj i sada će biti 5-6 Ha pašnjaka. Zna li sada netko sa sigurnošću razraditi moj primjer,da li ići u paušal,porez na dobit ili klasični PDV s obzirom na sve navedeno,s tim da se u razradi dotakne i plaćanja knjigovođe i svega što bi koji sustav nosio a također i odstupnicu-iz kojeg se sustava može izaći i kako...