pijesak kvarcni , građevinskiI kako da mu objasnimo!
1. pijesak nje iste granulacije
2. pijesak je vlažan
3. pritisak zraka je slab
4.pištolj je preveliki
5.kakav je pištolj, je l vuče pijesak preko crijeva ili je u malom spremniku kao kod pištolja za farbanje
6.................
Upravo sam htio komentirati , igračka za djecu.....Ispod 2m3 protoka je sve igrarija.
Ok može za nešto sitno tipa očistiti neki dio za lemljenje ili slično.
Pištolji su mali pa može biti i kolt .Relativno!
Ovisi kakav pištolj ima i koliko ga upotrebljava
Pozdrav pa koja boja ide ja bi opjeskario traktor stari pa farbao imam sve za vodeno pjeskarenje. Mozrli se saprat ruzina benzinom ili razređivačem i posle kojom farbom je najbolje ofarbat.Evo da se ukljucim na par odgovara posto radim pijeskarenje ali ne kod sebe nego u firmi.Da se moze pijeskariti i sa vodom to je istina samo sto ima jos i pjesak a voda sluzi da se puno ne prasi.A zna se u praksi nekada na opjeskarenu povrsinu dobro oprati sa vodom jel onda ne bude prasine a kada se osusi stvori se lagana ruzina(hrđa) onda ima bolje pijanjanje boje ima vecu hrapavost i bolje drzi boja samo se treba dobro zaliti bojom samo napomijem nemoze svaka boja ici na ruzinu (hrđu).:icon_pidu:
a kakvu opremu imaš molim lijepo?Pozdrav pa koja boja ide ja bi opjeskario traktor stari pa farbao imam sve za vodeno pjeskarenje. Mozrli se saprat ruzina benzinom ili razređivačem i posle kojom farbom je najbolje ofarbat.