Banijac 82
Član
- Tu od
- 1 Sij 2012
- Poruka
- 342
Što misliš kolika bi bila realna cijena ovog kombajna??
oko 15000 e se vrte po oglasnik zadnje 2 godine to je kobmajn isti kao 1002 samo što ima širi zadnji most i drugačiji varijator vožnje
Što misliš kolika bi bila realna cijena ovog kombajna??
Ma biježi od te serije,kaže mi kolega koj ima takvoga da po hladnome vremenu jedva sebe vuče po cesti.
mozda je covije mislio na to kad ti crkne da ti ga odfura na otpad :icon_rofl:
te godine passata su u banani i nemaju nikakvu cijenu jel nevaljaju motori i elektronika,odlaze dizne i uljne pumpe a popravak nije bas jeftin,par kolega je vec dosta para dalo na popravke a nisu se htjeli rapitat o tim autima.ako takav passat onda 1.9tdi
dali tko zna šta o ovome traktoru ili je blizu njega
http://www.njuskalo.hr/traktori/traktor-zetor-4320-oglas-9996463
Ma vidio sam dosta ljudi koji su imali sa tom serijom problema a popravci su skupi,inače kada je ispravan dobar je traktor.ja sam ih u prolječe gledao dosta prije nego sam renola kupio,nisam ni na jedan ispravan naišao,nakraju sam kupio renola i nije mi ni najmanje žao.Izgleda da ljudi ne prodaju te traktore dok valjaju.zašto bi bježao od toga, ovisi za što ti treba, istina je da dok je jako hladno vani da u početku malo slabije vuče, ipak on ima veliku masu, ali nije ni hladan traktor dobro tjerat, zagrije se ulje pa onda ide dobro. Ja sam u brdima pa nas traktor služi odlično, ja imam takav traktor sad več skoro 10 godina, i nismo imali nikakvih večih i ozbiljnijih problema s njim. Pogledaj dobro kakav je mjenjač, dali se dobro šalta, i da ne iskače iz koje brzine, te da ne krči dok mjenjaš. Pogledaj jel prčkano po struji, jer dosta naših stručnjaka to sve prespoji pa poslje pola funkcija koje je prije traktor imao nema. Ja nikad nebi kupovao traktor na kojem je nešto prebrikano, jedino ako rade sve funkcije. Ako je traktor ispravan i nije potrgan ja bi ti ga preporučio, pošto ja imam traktor te serije i za sada je odličan, možda jedino ako si u brdima da je za koji ks jači.
Ma mene nije zanimao pasat nego ta stavka, to je smeće živo sa comonrailom, moj šef je lani uzeo 2008 za 13 hiljada eura, i nedavno je dao prek 30 hiljada kn za popravak i 2 mj bio bez auta jel su mu ovi u zubaku zmrdali cijeli auto, spalili katalizator. pa je mjenjao od dizni, pumpe goriva, rvg ventil, turbinu, itd da ne nabrajam, ali dečki u zubaku su se učili raditi... daleko od toga, auto je lijep, udoban i nema tu šta... ali kad se desi tak šta, ufff