Šanana, već sam s kolegom raspravljal o tom traktoru i cijena je presumnjiva, ili čovjeku hitno trebaju pare, ili se ga oće riješiti pošto-poto.
traktor na oko izgleda bez greške, limarija perfektna, još ima pvh! ako je full ispravni, da imam te pare, kupil bi ga da mi stoji na dvorištu i gledal
rofl):
(eventualno ako fiat negde zaglibi da ga potegne van) :icon_axe:
Kak god da je traktor izgleda perfektno, a cijena je u odnosu na ostale "mala"...trebalo bi ići pogledati, a i kak sam veliš, da imam novce kupil bi ga iako nemam posla za njega.:icon_super:
nije taj case nimalo jeftin...
Normalno da nije jeftin, ali dok pogledaš malo kak im ovi naši šverceri drže cjene, ispada dost povoljan!
@puki...da se nadovoežem na tvoj komentar, apsolutno stoji da su vani traktori kod privatnika dost jeftiniji i ljudi su bolje spremni na cjenkanje samo da se riješe starih mašina jer oni kupuju novo.
Koliko imaš tih kuća vani u Austriji i Njemačkoj kojima vlasnici starih traktora daju traktore da im ovi prodaju, nije njim bitno koliko si oni budu zaradili, vlasniku je bitno da dobije svoje novce i da mu se riješi traktor.
To su prelazne serije od kako se u Fiatu počeo raditi New Holland i to je ta serija 110-90. Taj je traktor negdje zaostao u skladištu i kupila ga je jedna firma iz Podravine Rasco, ugradila gore taj malčer ili kosilicu, kaj več je i prodala u dalmaciju tako kompletnog, vidio sam ja taj traktor u krugu firme puno puta.
Za godište traktora neću tvrditi, ali definitivno nije star traktor i nema puno sati na sebi i sigurno nije poljoprivredu radio!
Ako se ne varam da se ti plavi rade u Turskoj ili tako nešto, ak sam u krivu nek me netko ispravi.
Mislim da se varaš!
Ovo bi trebao biti original Talijan 110-90, to je ta jedna prelazna serija koja se je vjerojatno dala naručiti i kasnije več za velike proizvodnje New Hollanda u nekadašnjem Fiatu!