• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Plavi oglasnik i njuškalo-komentar

TypeR

Član
Tu od
25 Velj 2013
Poruka
501
Imas temu na forumu bas je zadnjih par dana rasprava bila pogledaj malo sta su decki pisali

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Bolje probaj nešto kvalitetnije kupiti i udobnije.

Jednog več imam, a drugi u donekle dobrom stanju da je nabaviti i eto jednog vrhunskog :icon_wink:

Trenutno taj zadovoljava sve moje potrebe i nemam nikakve porebe za večim i boljim... Sređujem njega pomalo i ulažem malo u proizvodnju i priključke.

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Jel ko zna nešto više o ovim traktorima? Baš mi je zapel za oko :icon_e_biggrin:

http://www.njuskalo.hr/traktori/imt-5106-oglas-14140293

Ne izgleda loše izdaleka,kvaliteta farbanja mi se čini tako-tako,ali ima jedan veliki ulog u njega,a to su gume...
Bez njih je bogec u blatu,bez obzira na prednji pogon,i masivnost...
Trebalo bi pitati kad je točno farban,jer se vidi da filteri goriva poslije farbanja nisu mijenjani...

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Točno gogo jel tko ga vozil sa čelavim gumama zna o čemu ti govoriš a filtere dobro mijenjat iz preventive ,

krunich2103

Član
Tu od
10 Velj 2015
Poruka
259
Ne izgleda loše izdaleka,kvaliteta farbanja mi se čini tako-tako,ali ima jedan veliki ulog u njega,a to su gume...
Bez njih je bogec u blatu,bez obzira na prednji pogon,i masivnost...
Trebalo bi pitati kad je točno farban,jer se vidi da filteri goriva poslije farbanja nisu mijenjani...

Nisam baš mislil konkretno za taj oglas neg općenito taj model. Nisam ga nikad videl uživo a kamoli vozil a iskreno niti znal da postoji jači model od 587 :icon_e_biggrin: S čim bi se mogel usporediti tipa Ursus 904, crystal,..?

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Koliko god da ih volim,ali ne bih dal tolike novce za njega,radije uzeti 7745.
No,možda se nađe netko,svaka roba ima svog kupca.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Mislim da ima malo kemije na 6945 kuplung i lim ispred nogu liče na 57/67xx također i prednji farovi nisu na stranici nego ispod veznog lima .

Najnoviji postovi

Na vrh