• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Plavi oglasnik i njuškalo-komentar

diabola1210

Član
Tu od
25 Tra 2011
Poruka
589
http://www.njuskalo.hr/traktori/imt...jena-jednoredni-berac-kukuruza-oglas-15457735

Jel ko zna sto o ovom stroju upada u oči mi.
Zanima me stanje jer je bio na oglasu prije cini mi se kod drugog gazde.
Sad se opet prodaje.
Ako je bio u oglasniku pa se sad opet prodaje vjerojatno nesto ne stima. Moguce da muljaju sa papirima pa ga ne mogu registrirat, jer kaze da nije nikad bio regan a ima org racun sto mi je malo cudno. A ovako na oko izgleda dobro a ni cijena nije losa.

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Meni se čini da je rađen za neko drugo tržište..
Ili se baš neko detaljno potrudio oko farbanja..

Cjena uredna,ako stignem ču ga otič pogledat ovih dana..

Steyr 01

Član
Tu od
25 Kol 2012
Poruka
654
To je barem novi stroj, a najgore je kad od trgovaca rabljenim strojevima, napišu cijenu, sve se dogovoriš, dođeš vidjeti stroj, pa ti veli da na to još 25% Pdv, a ako i kupiš tako.. račun ti nikad ne dođe, ili nakon brojnih naknadnih poziva i upita.

nino6110

Aktivni član
Tu od
19 Srp 2014
Poruka
1,496
Ma s pdv je sigurno
Ako nije za te novce se kupi puuno bolji novi traktor.

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Ali dok malo bolje pogledaš, ripna je na sve 4 gume samo sastrane, po sredini prve su na nuli a zadnje imaju jedva nešt malo. Očito je bil negder vani u transportu.

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
To ni nisu original njegovi kotači...
Tko zna kakav je tu i odnos prednjeg i stražnjeg pogona...

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Pa na oko izgleda ok, a za sve ostale nedostatke mislim da je plug zakon. Zakapčit, u brazdu s njim i dobro ga ugrijati i tu bu se odma vidlo dali ga kaj boli.

salyn

Aktivni član
Tu od
25 Lip 2011
Poruka
348
Danas sam ga išel pogledati, lijepo pali,
motor lijepo radi nema nikakvih čudnih zvukova.
Malo sam ga probal voziti i ide sasvim solidno....lijepo se šalta...
Ovak izgleda jako dobro....

diabola1210

Član
Tu od
25 Tra 2011
Poruka
589
Mislim da je mozda cijena malo previsoka. Ipak je bez prednje vuce, al opet kad gledas neki toliko traze za IMT 577 a mislim da ovaj traktor pojede IMT-a u svakom pogledu.

Najnoviji postovi

Na vrh