• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Plavi oglasnik i njuškalo-komentar

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
Da. Ova automatska je moja i nje bi se rjesio. Ne svidja mi se sto nije klizna gornja ali za te novce mislim da nema bolje...

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Kaj ti nisi dobil gornju poteznicu na malom NH-u dok si ga novog kupio???

Ak bude zainteresiranih, prodao bi mog IMT-a 756.25 sa Kverneland glavama, našao sam si neki mehanički prekretač pa eto, mada mi je žao tog pluga, ali ne odgovara mi više.

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
S lagera sam ga uzeo pa je takav bio. Ispregovarao sam neke skuplje stvari tako da nije bilo mjesta vise za nju osim s precjenjenom nadoplatom.
Sutra po ovu pa cemo vidit kako ce mu stajat...

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Tino još nije definirana cijena, moram malo pronjuškati, ali bude tu negdi oko 3000.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Malo više je rođak platil DF 100 KS šestak sa org,prednjim utovarivačem pr kardanom pr hidraulikom pr kočnicama klima i 2700 rh isto je izgledal ko novi .

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Nazoves i pitas riskiras par litara goriva i odes pogledat plug ako je u ok stanju dosta dobar plug!!

Na vrh