• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Plavi oglasnik i njuškalo-komentar

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
njuškalo nam ga metnulo , kako dalje ?

oglašavanje u podkategodijama Kombajni, Traktori, Bageri/rovokopači, Buldožeri, Demperi, Drobilice i separacije, Grederi, Kombinirke, Građevinski kompresori, Kranovi i dizalice, Radni priključci i oprema, Utovarivači, Valjci, Platforme za visinske radove, Viličari i Strojevi za šumarstvo, Motorne i električne pile, Kiosci, štandovi i prikolice te Tende, terase i šatori od 11. siječnja 2016. godine se naplaćuje.
Po isteku besplatnog oglašavanja, cijene i mogućnosti oglašavanja možeš pogledati OVDJE .
Ako imaš dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktiraj na e-mail: podrska@njuskalo.hr ili na broj telefona 01/6500-953.
Želim ti uspješnu prodaju!
Njuškalo

soony-69

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
874
ja sam im na navedenu adresu poslao ¨sljedeći odgovor podrške:(n):

Pozdravljam odluku o naplačivanju.Cijene bi trebale biti bar 3 puta veće kako bi se što više razlikovali od oglasnika sa indexa koji će ostati besplatan.Što veće cijene to će biti više korisnika.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
a čuj ..i njuškalo je do sad bil besplatan ..takva sudba bude dočekala i index ..isto kako je nekada lomio "plavi"

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,387
Pa ja ne vjerujem... A čuo sam nešto, mada mi to niko nije potvrdio, jel istina da Todorić kupio njuskalo?

soony-69

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
874
Prema sadašnjem broju oglasa u rubrikama koje misle naplačivati to nosi oko 850 000 kn mjesečno,pa samo traktori oko 330 000 kn.
Trebali bi im svi poslati poruku da prelaze na index.

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Uvijek je bilo, ima i bit će "štrajkolomaca" !
Vrijeme će pokazati koliko će oglasa biti i dalje na njuškalu. Ja sam uvijek za narod !

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Pa svojedobno je i Imageshack uveo naplatu,a forum je i dalje pun slika...

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Ako ga je todorič kupio onda bi se moglo naplačivati i po slovima, živi bili pa vidjeli!

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
ajde neki strojevi vrijednosti sto tisuča kuna , pa platiš mjesečno 100 kn reklamu , jer budimo realni netko je obradio podatke o broju otvaranja oglasa , podaci su na njihovoj strani ..ali zadnje tri rublike u kojoj su i motorne pile ...da sam od početka plačao oglas za pilu sama sebe bi "pojela" do danas .

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Gle realno, ni kod stare babe više nema za đabe, ali ako bude to u nekim granicama normale. Neznam, tipa objava oglasa cca 3-5kn na mjesec i možeš nadoplatiti putem sms-a ko parking, pa nek imaš 2-3 oglasa te dođe 10-15kn cca piva u kafiču manje i to je to, sve ostalo bi bilo pretjerivanje i pljačka!

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
je stari , ali bacili su kost .raja je zagrizla .....ako je netko spreman platiti ua VAU poziciju ili platiti samo da mu oglas ide na vrh ,onda je to neki pokazatelj da se može i više .
ha , vrijeme bude pokazalo , da li na index , pika.ba ili istočne sujsede .

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Bolha je još uvijek fry, tak da me to ne muči, a i kak veliš baci čontu pa nek se ljudi malo grizu!

kikic MF

Aktivni član
Tu od
6 Srp 2008
Poruka
1,293

Traktor je nedaleko od mene, i kolko sam imao prilike vidjetistalno radi s njim. Bio mu je glavni na dvorištu, radio s 3 brzanim okretačem plugom i 250m kombinaciju nosio. Kolko sam informiran, prodaje ga samo zato jer je kupio nekog steye-a 120-130ks i nije mu u cilju prodat, ako proda dobro, ako ne radit će s njim.

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,661
Ja osobno ih podržavam...jer pojavljuju se šverceri s slikama traktora koji uopće ne postoje,i to jedan napuca po 10-20 oglasa odjednom. Ako ja imam jedan stroj neće mi bit problem dati 140 kuna za 6 mjeseci objavljivanja, a šverceri koji imaju na desetke strojeva treba da plate jer ionako imaju dobro zaradu pri preprodaji.

Najnoviji postovi

Na vrh