Šanana jeste složili traktor ili ide na udaju?
Traktor je u procesu slaganja, neće ići na prodaju, bar ne zasad. Mora on odradit još barem 2000 rh kod nas
znači barem još 4 godine.
I taj sa zračnim se pregrije ako se ne pazi tako da se sve svodi na isto,a po meni dobar dio vaših problema je uzrokovan pregrijavanjem.
Ne kažem da se niakd nije pregrijao, no taj put i više ne, zamjenjen je jedan dihtung na glavi i od tad više nije bilo problema do sad. A radio je zadnje 2 godine puno više težih poslova nego prije.
Ako mu je to naškodilo u toj mjeri, onda je kvaliteta 0 bodova, 565 mi se pregrijao bezboj puta kad je motor bio lošiji pa je išao do samog kraja.
Šanana, ak već gledate zamijeniti Samea, onda gledajte Belarusa ili Zetora, a ne IMT-ja. IMT je završena priča.
Novi Belarusi nevaljaju, Zetor me apsolutno ne zanima, jednostavno on nemože vrijediti te novce, a i nije više tak jeftin za održavanje, stariji Belarus kome je dobar taj ga neče ni prodat, a nekakvoga izraubanoga da si kupujem neću.
Ne pričam ja o zamjeni Samea, Same ostaje do daljnjeg, govorim o još jednom traktoru 70 ks da mu pripomogne, a da je sposobniji od 565, dakle pošto IMT prevladava doma bio bi to 577, nove linije ko moj 565, ze te novce nema dupljaka u toj klasi, a možemo ga slagat doma bez skupih servisa, to je bitno, a poslužit će.
Ako bi mjenjali Same-a, to bi jedino došao u obzir Fendt serije 300, nešto kao 311 Farmer.
Jer je veliki problem držat antifriz u sustavu hlađenja i tu i tamo skinut kiler i dobro ga oprat izvana miniwašem.
-ZGP-
Kolega Oficer, v našim svima traktorima osim u starom 540 je uvijek antifriz, cijele godine, kileri se peru prije svakog večeg i težeg posla isto kao i zračni filteri, s te strane ja garantiram da dobro održavamo, a ako je nekaj nekvalitetno, a dosta radi to nie moja greška.