• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Plavi oglasnik i njuškalo-komentar

TypeR

Član
Tu od
25 Velj 2013
Poruka
501
Ja sam mislio opcenito, nema tu vise pravila, sta je citroen ili peugeot tek s hrpom opreme kad struja poludi. Nemos ga se rijesit iz dvorista :D

Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
Ne znam sta imate protiv novih kad ne tako davno glavni auti su bili jugici i stojadini koji ni iz tvornice nisu ispravni dolazili. A od opreme su imali nista.
A sad sa hrpom svega smeta vam svaka sitnica.
Ja bi radije promjenio i taj dvomaseni na 150000 nego se vozio bez klime u autu s 4 brzine, koji jedva ide 100, trosi kao da ide 200, bez zracnih jastuka itd.
Traktori su radni strojevi i to je druga prica.
Ovako kad malo citam cini mi se kao da vise popravljate nego vozite.

VuckoH

Član
Tu od
11 Svi 2015
Poruka
618
Znam priličan broj ljudi koji imaju parsto tisuca eura strojeva s klimom a veze se u autu bez klime tipa golf 3, tako da sve ovisi o prioritetima.

Ja sam radije za stariji auto jer novi mi nikakve računice nema,osobito dizeli pošto radim 60+ tisuca kilometara godišnje na plin naravno.

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
Zasto sta je politika hrvatskog poljoprivrednika kupit staru mašinu koju može sam popravljat di su jeftini djelovi bez elektronike jer elektronika nije dobra, radit u duplo težim uvijetima vise popravljat nego koristit i u konačnici izađe skuplje nego nova mašina, jer se kvari i ne valja jer nije valjalo ni kad je bilo novo ali ne diram tu jer to je pandorina kutija...Al to je tako kod nas, jer su ljudi zapeli na yugicima i imt-u

TypeR

Član
Tu od
25 Velj 2013
Poruka
501
Ja sam ciljao na razliku passat 2004 i 2006, oba imaju svast al su razlika velika u kvaliteti i takvi sistemi, tako i druge marke iza 2003-4 oslo u k i zive za dijelove a da ne pricas o npr kia koja ima 7 godina garancije, drzi te tamo i uzima ti pare.

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
Dida mi ima passata tamo oko 2000 godiste oko 200000 km i stalno nesto odlazi dok je nas 2007 malo manje km i osim ulja i guma i ostalog redovnog nikad nista. Znaci b5 i b6.
A kad sjednes iz jednog u drugog kao da si sjeo iz vlaka u avion.

TypeR

Član
Tu od
25 Velj 2013
Poruka
501
E b5.5 i b6 .. Uvijek bolje redizajn jel. Prvi su imali problema sa strujom, ramenima i svime sto je kasnije ispravljeno. Naravno uvijek ima iznimaka, autu se treba dat sta trazi kao i svakom stroju

Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Evo, ja sam uzel 2008 novog megana 2, i mogu reči samo da je to francuski poluproizvod i ništa drugo! Sad je okrenul 100000 i nemam neke reči hvale za njega, stalno neki vrag crkava na njemu, dok je bil novi više je bil u servisu nego na cesti.

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Ja imam Passata 2000 i nikad nikakvih većih problema osim potrošnog materijala. 2004 sam mjenjal alternator i grijaće. I do sad sve fercela ko grom !. Vjerujem da ni sada nije u alternatoru problem nego u nekom releju ( ima u temi akumulatori oko toga). A ima 450000 km predjenih.

adonis basser

Aktivni član
Tu od
26 Velj 2013
Poruka
1,223
Dečki ovo je makina :icon_pidu:

Ako ima zainteresiranih mijenjam za 3 m sijaćicu za žito sa diskovima ili 3 m roto drljaču sa hidro liftom

Prilozi

• IMAG0199.jpg
    IMAG0199.jpg
    27.5 KB · Pregleda: 213

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Passat je moja tiha patnja, upravo ta serija 3b ili b5,5 sa 1.9 motorom :icon_syda:

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
Neki dan je ovaj bio na servisu kad sam gume mjenjao

http://www.njuskalo.hr/auti/chrysler-300c-automatik-oglas-8933204

Prvo su se mehanicari smijali kako je ispravan dosao, posto je isto bio za zamjenu guma, a poslje si cupali kosu kad im se par matica okrenulo na felgama. Radili su cekici od 5 kila al nije pomagalo. Mislim da su na kraju varili nekakve nastavke da bi odsarafili no to nisam docekao.
Inace je auto od bivseg gradonacelnika-zatvorenika pa ga mozda zato prati losa karma [emoji2]

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
@newholland, pa kaj i vi imate takvog gradonačelnika ??
Ja sam mislil da to imamo samo mi :(giggle):

Driver

Član
Tu od
26 Srp 2013
Poruka
396
Stroj treba samo terat a ne ga mazit i pazit , za to postoji žena, moj gazda ima Pasata 2012 i zadnji puta kad sam ga vozio imao je 330000tkm mjenja se samo ulje i filteri dvaput kocione plocice i jednom remen i samo gas, ima još dva Bolja auta al najviše je u Pasatu;)

Najnoviji postovi

Na vrh