vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
ako je u traktor marketu smeče od traktora onda je to isto smeče prodao prvi vlasnik na zapadu ..a večina vas ovdje dala bi dušu vrafu da mogu kupiti stroj na zapadu od prvog vlasnika
ne slažem se s tobom kolega.može se naći dobar i jako dobar rabljeni stroj čak i po povoljnoj cijeni...istina većina ih nije takva...Ja samo znam da ak neki stroj u ovom slučaju traktor nekaj valja taj ne ide van iz dvorišta.Došao on iz Njemačke ili Bugarske.I one priče joj tu je sve novo,napravljena generalka,garantiram za taj stroj,takvog nema nigdi.Pa kaj si nisi onda takvu zvijer ostavil doma?Kak velim ak stroj nekaj valja nitko nije bedast da bu to prodal.Ovo sve ostalo je mešetarenje i ja to razmem to je isto posao i nečiji kruh.Ja osobno rabljeni traktor ne bi kupio nikad. Takav luksuz si jedino more dozvoliti mehaničar kaj si to more sam popraviti.Ali obično se takvi ljudi baviju profesionalno sa mehanikom ne ostane tu puno mjesta ni vremena za poljoprivredu.Možda nekaj malo iz hobija.Teško je sedeti na dva stolca.Sve ostalo je nekakvo kemijanje i mešetarenje.
I još jedna zanimljivost, nakon puno šerafanja i dugi niz godina, uvidjeli su tamo da dolaze lošiji traktori iz Njemačke nego iz Francuske, veli majstor da su se švabe strašno pokvarili po pitanju održavanja i servisiranja, veli da teraju dokle ide, nikak ne održavaju, prodaju, kupe novi pa iz početka.
.
Vidim nisu shvatio kaj sam htio reč..Imaš na forumu neke ljude kaj osobno znaju gazdu pa nek ti vele kaj on ima za traktore.
Evoga 100 ljudi 100 ćudi..
Tino sad kaže da treba zaobić traktor market,a ja sam pak čul suprotno da ima i dobrih stojeva.
Kolega je iznajmil fendta 120 ks kod njega za vrijeme siliranja i veli da je traktor jako dobar neznam sad koji model točno ali mislim da je bio neki 410 vario ili tak nešto..I da ima za neke strojeve korektnu cijenu.
To sve ovisi kolko se razmeš u traktor i kakve si sreće kad ideš kupovat !
ni ti izgleda ne znaš da lice picu prodajeKao ovaj, recimo.... Kaj se tiče farbanja.
Mogli su bar zaštititi ispušne cijevi dok su ga " generalno sređivali " :icon_fU:
http://www.njuskalo.hr/sve-ostalo/traktor-same-54ks-oglas-17818526