Ja kad sam kupovo Zetora sam naletio na dobrog imo sam odma investicije nekih 300€ al sam siguran da ni prodavac nije znao za taj problem i da je zbog toga i prodan traktor. Sa motorom jos nisam imo problema oko 1300rs odradio kod mene pa tako i sa mjenjacem. Cak mi je prodavac tj ocu dao traktor iako nismo sve pare isplatili jer nismo imali. Sad mi je kod istog stigo jedan fiat 680 al ima mi puno rs oko 13 hiljada jer je nemoguce da ima 3000 a 1980 godiste. Kupio sam od tog istog i prikolicu za stajnjak i imo ulagnja i u nju al nije opet prodavac znao da to treba radit. Tek se u radu pokazali nedostaci a kad sam mu reko da sam imo problema sa traktorom spustio mi je cijenu prikolice za popravku traktora . Uglavnom sve u svemu kad se kupuje bilo sta sto vise ociju to bolje : i po meni obavezno NEfarbano. Niko ne natjera nikog da kupi kod svakog imas pravo pogledat probat cim predjes kapiju zaboravi na vracanje para rofl): garancija traje otprilike kolko dugo mozes drzat ruku u zaru rofl):
Ali je i cijena jaka! Samo za istinske ljubitelje...
Košta u rangu Zetora 7211...dalje je stvar ukusa.