• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Plavi oglasnik i njuškalo-komentar

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Mengele se štopa u cijevi, ak se prerano otpusti gas.
ZJ na koji Mengele misliš ? Počel sem silirati još je bila Yuga niti jedanput nisem zaštopal Mengele a bilo ih od MB200 DO MB 290. Znal sem zaštopati Petingera a još više SIP-a a najviše Kemper/Lifam e njega sem zamrzil više nego Vladimirca . No i zna se desiti da dva ista kombaja ne rade isto kod mene je bilo srušenog kokuruza pile ga nisu mogle silirati a prastari JD heder je sve dizal .

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
došlo je do toga da radije kupujemo u sloveniji jer je tako lakše podnjeti da nas nisu zajebali naši tj. sami sebe nego "oni tamo"

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Kupuješ ono što ti se dopadne,i što ima dobar omjer uloženo-dobiveno,bez obzira gdje je,pogotovo otkad smo u EU.
I ja sam uvezao traktor iz Slo,em kod nas nije bilo takvog za kupiti,em su cijene bile veće.

vitomir 1

Član
Tu od
7 Lip 2011
Poruka
292
prodaja rabljeni malih traktora?

pozz kupio bih kroz neko vrjeme mali zglobni traktor,pa me zanima gdje bi se dalo nac polovnih,neki strani oglasi itd.
hvala
vito

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
A gle, nemaš ti kaj ni očekivat za tu lovu.. al za ovak vidit kuruzu s polja i tak nešta, mslim da je idealno.. sad ak slaže za posto-dva neigra neku ulogu.. bi si ga uzeo :)

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Gore navedeni vlagomjer je blago rečeno bačen novac, prošli tjedan mi se jedan kombajner pohvalio da je kupio vlagomjer i ajd probali ga u punoj prikolici zrna, pokaže 18,1% vlagu. Dođem doma i moj aparat izmjeri 21,8. isti uzorak odnesem na otkupno mjesto i Dickey pokaže 22,4%.
Imam ovakav https://www.youtube.com/watch?v=6kLWBasN5Sc

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Nije to taj. Iz lidla je imal bar graf a ne brojke i šiljke na sebi, bez ovih dugačkih.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,622
Nisam mislil na taj iz linka. Čini mi se da se link ne odnosi na mrandersonovu kupnju, zato sam pital.

Na vrh