• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Plavi oglasnik i njuškalo-komentar

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
sta te vogel tako naljutio?

Imao sam najnoviju generaciju, malo radio, a materijal koma, dvije rešetke na daskama mijenjane, još tri napukle, počeo pucati na piramidi, i cilindar dobio lufta, a vukli ga traktori od 70 i 80ks.
Još mu je i najveća mana što se teško vuče, ko da je sam vrag u njemu, kod kolege traktor istom brzinom u istoj zemlji vuče Lemkena 4 brazde puna daska, i Vogela sa 3 brazde rešetkasta daska, obadva Vario.

mali- e, to ti je to, ako kupiš neku skalameriju za male novce, i slučajno ti se ne dopadne, teško ćeš ga se poslije riješiti.
Ovaj Lemken s linka vrijedi max 1000e, stari tip, teže je za njega dijelove nabaviti, nema ni pretplužnjake ni crtala...
Imaš sad vremena, samo treba redovito pratiti sve oglase, naletjet će već nešto...
Šteta je onih malih Opala iz Slo, i ja sam razmišljao uzeti jednog za manji traktor, nek se nađe, ali brzo su se prodali.

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,375
Rešetke moguće da su pucale jer su upore bile jako našpanane. S ovim ostalim ne znam jer imam i sam vogela i nemam s tim problema iako se već naorao, a ni bratić koji ima isti kakav je bio tvoj. Ovo za potrošnju materijala si u pravu otkad se tvornica preselila u Mađarsku. Inaće dasku ko ti ima i bratić i ta se daska vuće takvom lakoćom, pjevajući...

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Dal su bile previše našpanane to ne znam, upore su bile tvornički naštelane, na navojima je bila original boja,i to nitko nije dirao.
Ovaj kolega kojeg spominjem ima XMS, daske iste kao što su i moje bile, on ore 150ha godišnje, i nije imao problema s pucanjem ili brzom potrošnjom dijelova, ali se isto slaže da je težak za vuči.
Rekao sam već da ne bi bilo pošteno da radim procjenu na osnovu jednog takvog pluga koji sam imao, ali znam dosta ljudi koji kažu da su se preporodili kad su prešli na druge marke, jer drugi plugovi lakše idu.

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Zvao sam covjeka ima ovog s dva crijeva s pretpluznjacima pa cu njega ici vidit.
ne cini se los nemam ja puno oranja mislim da ce biti dobar

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Da znam puknut je idem ga gledat ili sutra ili prekosutra .nove za raonike daje.
I skinuo mi je cijenu za te novce ga nema .
Mislim da bude dobar za mene ako nije gdje puknut ili uništen .

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Da spojit cu to za prvu ruku .
A kasnije ionako planiram kupit bolji traktor .

maikynet4u

Član
Tu od
14 Pro 2016
Poruka
324
ja sam imao Overum sa ovako niskim daskama i nisam bio baš zadovoljan puno guraju zemlju i pucale su....

Poslano sa mog BLN-L21 koristeći Tapatalk

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Da spojit cu to za prvu ruku .
A kasnije ionako planiram kupit bolji traktor .
Jel imaš kiper i blok ventil ak imaš onda ide ? mali pa nebudeš valjda prodal 560 ?

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Jesi išao gledati plug?

Da kupio sam .
nema nista lufta spice sam nove lemkenove dobio.
daske dobre .
Trebat ce raonike i onaj pretpluznjak
Bude dobar ne ljulje puno traktor.
Sto mi se jos svidilo sve je orginal bilo od lemesa svega .

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Čestitam!
Ajd nabaci koju sliku u Lemkenovu temu da se dobro vidi...
Koliko si dao na kraju ako se smije znati?

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Čestitam!
Ajd nabaci koju sliku u Lemkenovu temu da se dobro vidi...
Koliko si dao na kraju ako se smije znati?

Hvala
Za sad 11000 i 800 prijevoz a sad jos lemesi i to .
po danu cu ga slikat

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
To je dobra cijena, nisi puno dao!
Lemeše ne diraj ako nisu pojedeni skroz do nosača, i ako šarafi ne stružu po zemlji.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,586
Mali,
čestitam na dobroj kupnji i nek dobro ore. :drink:
Jel to 1*14"? Ima li kajlice za podešavanje širine zahvata? Koliko je približno težak i s kojim traktorom buš oral?

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Mali,
čestitam na dobroj kupnji i nek dobro ore. :drink:
Jel to 1*14"? Ima li kajlice za podešavanje širine zahvata? Koliko je približno težak i s kojim traktorom buš oral?
Hvala
S 560 stavio sam e lemken temu
Od koga sam ga kupio mi je slabo znao podatke pa ima ljudi na forumu koji ce znati vise

Najnoviji postovi

Na vrh