• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Plavi oglasnik i njuškalo-komentar

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
puknuti- nemoj tak, imam ja tam dobrih prijatelja koji uvoze traktore i popravljaju kaj ne valja. Od 6 klipova zamijene jedan, stave rabljeni, i to ne od iste marke traktora. Ili u mjenjač na izdisaju stave mix za rotobranu, znači tekuću mast i hipenol 140, tek tolko da ga sretni kupac može natovariti na labudicu. A ako ga vozi doma, onda ni ne dođe kući, i toga je bilo...

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
A banda a bas sam pratio taj agrar i cinilo se kaao ok strojevi.
I ljep case 4210 ima a isto sati skinuti ma lopovluk.

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,369
A šta ti točno znače skinuti sati? Jel će ga to popravit ili potrgat ili ?
Stroj je rabljeni i imao 5000 ili 15000 ne znaš el je dobar ili loš.

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Ove s digitalnim datom bi ja ljepo pobio dijagnostiku da vidimo sate kad bi kupovao.
Isto ko auto s puno kilometara to je krama koja kad se pocne kvarit kraja nema

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
3,995
Sati generalno ne znače nešto specijalno jer nerijetko ispada da je traktor 20ak godina star od 150ks služio babi i dedi za u dućan po kruh...
Više znači kako je održavan i što je radio...ma koliko sati imao..jer ima slučajeva da se traktor nov razleti,a ima i slučajeva da je okrenuo sat nekoliko puta i još radi...
Ono što mi je najinteresantnije je kad piše za traktor za 30ak god,na slikama kramp,"uvoz i njemačke u bezprijekornom stanju"..kako ti što uvezu traktor i jedino što ga uvezu i izvezu sa labudice procijene da je u bezprijekornom stanju???to me hebeno zanima!!!!

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,724
Čim više radnih sati veča je i nada da su nekog vraga i popravili.

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Nebi vraga na 7000 do 8000 sati i krecu pravi kvarovi.
Kad prdne mjenjac pa ode pol traktora cijene .
Jedan je kupio dajca 85 i kako veli ode prva vuca sve.
Zaribala imao je utovarivac i veli sad jel laze ili ne sve doslo 4000 eura

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
3,995
ovisi..nije isto kupiti imt 539,zetora 7745 ili new holanda tm165 sa 8000 sati...zna se koji je za šta..

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,724
A ovaj izgleda nije baš nesto ni fotogeničan.
Ko zna kaj te čeka kad ga ugledaš.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,724
Ma znam, ja sam se samo malo šalil jer ti oglasi bez slike su.... ionak kad tam dojdeš vidiš da ne vrijedi ona da slika govori tisuču riječi.

Najnoviji postovi

Na vrh