• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Plavi oglasnik i njuškalo-komentar

vargas

Aktivni član
Tu od
15 Kol 2012
Poruka
515
Šverceri imaju razrađene šeme, ti meni , ja tebi, bitno da roba cirkulira, pogotovo sad kad te nitko ništa ne pita na granici. Kupovao sam prikolicu kiper, naletio sam na ekipu od 5 ljudi za koje znam, trojica od njih su mi pokazivali jednu te istu prikolicu kao svoju, kao nije imala papire, na kraju sam upoznao i pravoga gazdu s papirima (talijanskim), dogovorili da će provjeriti na tehničkom za registraciju, sutradan zovem, tim mi rekao da ju je baš sinoć prodao bez papira. LAŽOVI!

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Kaj je došlo do toga da se koristi uslužno oglašavanje u SLO za proizvode koji se prodaju u HR? Nikad to ne bi pretpostavil.

probaj se registrirati na slovenski oglasnik , odmah ti bude jasno zašto

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
ja sam se jednom pošavao registrirati na njihov servis za slike , nije mi dalo ..sve dok nisam sakrio svoj IP tako da nisu znali tko sam

Toi ima smisla , mislim da to nema veze odnosa hr-si tojest politike .

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
Naš čovjek se dogovorio sa slovencem za neku sušaru cca 30 tona da mu nađe,a ovu šta sad ima od 10 tona hoće prodat. Ako ju nebi prodao prije nego mu slovenac nađe veću onda bi mu ovu dao pod račun. Njuškalo se plaća pa možda i zato naš čovjek ju nije stavio na oglas.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,583
Puknuti,
za servis za slike si u pravu. Isprobao sam prije nego sam "otkril" Flickr.
No, na slovenskim oglasnicima sam (dok sam tražil traktor i plug) vidio oglašivače iz HR.

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Prelijepo, nije toliko ni skupo kad vidim cijene polovnih ali ipak previše za mene
http://bkl.hr/proizvod/maschio-lelio-m-2-d95/

Pa i nije baš jeftin, to je cijena bez PDV-a, i treba dokupiti pretplužnjake i crtala. Bez crtala se još i može, ali pretplužnjaci su sigurno oko 1000e. Jest da je nov, ali puno je to love, za 2-3 tisuće kupiš rabljeni plug koji će isto tako orati...

Po onom što sam vidio super radi. A i masa ljudi ga kupuje novog kolko sam uspio videt ako je tocno. Plug je Pietro Moro, greda jaka, daske kverneland ako se ne varam. Da kupujem novi sigurno bi ušao u izbor. E sad dvije brazde bio je baš pietro moro znaci zelen na akciji za 5000 eura ja mislim.

To je čista kopija Lemkena, identični su, i daske su Lemkenove...

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,369
A neznam baš da je kopija Lemkena kad na sebi ima žigove Pietro Moro.

A daske po izgledu bi rekao da su Kvernelandove.

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,863
Pardonček, skužil sam i sam kasnije da je to cijena bez pdv-a. Zato mi je i izgledal tak "jeftino". Eto nemam iskustva sa predplužnjacima ali mišljenja sam da dobar deflektor, kao što je na tom plugu, napravi isto jako dobar posao kao i predplužnjak. Nedavno je u selo stigao novi 3-brazdni kuhn bez predplužnjaka ali sa jako sličnim deflektorima i koliko sam vidio njegovo oranje nema mu se što prigovoriti.

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,369
Ja sam drugačijeg mišljenja. Dobar deflektor dobro odrađuje posao, to stoji, ali u nekim uslovima ipak dajem prednost pretplužnjaku.

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Antonio- kad su izašli ti plugovi, negdje sam pročitao da su rađeni po Lemkenovoj licenci, a i po izgledu se vidi da su isti. Vidio sam ga uživo, ali nisam gledao žigove...

Dado- za deflektor treba dubina i brzina, pretplužnjak si podesiš kako hočeś...

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,581
Jel to ima onu nesretnu hidro prednju vucu?
Da nije veliki potrosac bio bi odlican izbor za vrtit nesto stacionarno.

Najnoviji postovi

Na vrh