• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Plavi oglasnik i njuškalo-komentar

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Kawač, zapamti da u rabljeni stroj u prvoj godini bu trebalo uložiti 25...30% njegove cijene.
Onda je bolje kupiti jeftino, jer ionak većinu treba najprije dovesti u red da bi se neko vrijeme moglo raditi bez zastoja i ulaganja.
Eto ti moj primjer s (jeftinom) vrtnom kosilicom. Tak je u za većinu ostaloga.

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
ZJ to sve štima, da ga vjerojatno treba pretrest cijeloga, ali u rangu od nekih 40000kn, ja ipak nebi uzel nekaj kaj je napravljeno iz 2-3komada pa makar znal od čega je kaj gore.

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Isti taj motor ima fiat 640,,ja tu ne vidim nikakav problem,a getribu ja lako otvorim i pregledam,i žmirečki ak treba :(angel):

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Pa taj traktor nije napravljen od dva tri komada, jer motor je originalni. Da je pripasivan Perkins ili Torpedo...onda bi to bilo pripasivanje.
Možda se jednostavno motor razletel, pa je bilo ekonomičnije postaviti "novoga" nego popravljati originalnoga.

Fendt939

Iskusan lik
Tu od
26 Stu 2014
Poruka
1,376
Seat sta si se nakacio na tog torpeda, znam lika koji prodaje, švercer teži, da ne kažem da je zaj*bao par ljudi, prodaje i 90-tku samo farbu trosi na njih...Boze sacuvaj.

Najnoviji postovi

Na vrh