• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Plavi oglasnik i njuškalo-komentar

MF 698 t

Aktivni član
Tu od
16 Velj 2012
Poruka
1,649
Ja imam takvu ali 3 metra,odlična je to sijačica,vario getriba,zupčanik za sitno sijeme,a sijemena pšenice ide od prilike oko 350 kg,kod mene stane oko 400 kg.Razlika je još što ja imam hidromotor za okretanje koša gdje stoji sijeme.To je prava stvar kada radim bakterizaciju soje.

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
Meni to ne treba, sijao bi 15 rali tritikala i ječma i 5 rali djeteline godišnje.. Znači precizna je to sijačica, dobro bi me služila? Do sad sam sijao jedino sa Olt Gamom 14..

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
Da, prodao ga je sa nešto više od 4000rs, prije nesreće je baš bio stavio novo kvačilo.. I on je bio drugi vlasnik svog..

TypeR

Član
Tu od
25 Velj 2013
Poruka
501
@type-r da mu nisu povelike felge? Da je 130 ks dosta bi bolje iso. Kakav je u startu s tim felgama. Ja imam istog samo 2003 130ks na 15 felgama pa me zna iznosit po krivinima.

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk
A cuj, bolje bi isao sigurno, odradi se remap i tjeraj dalje.
Gume su oko 2% razlike od 195/65-15 tak da je to sve u toleranciji i atestirano i upisano, osjeti ih ali skoro neznatno. Na losoj cesti di su neki kolotrazi duboki osjetis da se malo guza i namjesta ali sve u svemu odlicno se vozi, razlika je mala. Stara se vozi normalno ode u osijek i nazad samo zna da mora pazit na rubove

Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Čudna izvedba Regenta,više mi djeluje kao Leopard..
Jaka cijena je to,ne vrijeti toliko...

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,458
I meni tako izgleda, zato i pitam, el zna tko kakav dobar plug dve brazde?

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,458
Pa taj mi ne izgleda baš za duboko oranje, niska daska. Nešto što se vuče lako i da okreće brazdu lijepo.

Ranko

Dobro znana faca
Tu od
28 Lip 2008
Poruka
1,240
Pa taj mi ne izgleda baš za duboko oranje, niska daska. Nešto što se vuče lako i da okreće brazdu lijepo.

Sa sto duzim daskama visina daske je obicno u sviju dovoljna za normalno oranje
Naravno dobra visina i razmak izmedju brazdi se podrazumjeva.

MF 698 t

Aktivni član
Tu od
16 Velj 2012
Poruka
1,649
Regent ima ugravirano ime na daskama,vidi se po tome jel je taj plug ili ne,ali mislim da nije.

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203

Ne moraš se brinuti za dubinu oranja,a ako samo pogledaš dasku,odmah ti je jasno kako se to vuče,i kako okreće brazdu...
Sad sve ovisi u kakvom su stanju potrošni dijelovi na njemu,ali mi se ne čini skup,jedino mu deflektori fale.

Najnoviji postovi

Na vrh