• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Plavi oglasnik i njuškalo-komentar

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Zašto je proxima čudna? Eh da je meni ova automatska kuka, u Kirsu vele 13 000kn...

Unutrašnjost kabine kao kod tebe,kabina izvana kao kod mene.
Novi tip prednjeg mosta i kolijevke,stariji tip haube.
Otraga isto izgleda kao da je pola nova linija,pola stara,i još ima powershift mjenjač.

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Ja se registriral na tu cackalicu, al stavit oglas gore . . . Nikak !!
Furt me hice nazaj. . .
Da, nedaju se ubacit slike prek aplikacije. Poslal sam im upit na Gmail kaj je to za problem i nek to brzo servisiraju!

Poslano sa mog LG-E440 koristeći Tapatalk

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Opet moraš van radi crijeva od kipera... Ja bih ti prodao svoju,ali treba napraviti neke preinake...

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,312
Opet moraš van radi crijeva od kipera... Ja bih ti prodao svoju,ali treba napraviti neke preinake...

A ti imaš automatsku na svom? Šta nam nije isto sve od iza? A da ti imaš Zetorov hidraulik, ja MITA..

Ma problem je što nemam automatsku, ne kačim uvijek priključak od kipe, pogotovo u berbi kukuruza i u još puno poslova. Transportira prikolice, a nije baš lako zakačiti na dugu kuku. Na 6245 imam automatsku, a i na 35-taka sam nedavno uzeo, to je zakon!

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Nema ništa čudno u oglasu osim šta je zaboravio staviti broj 1 u cijeni.

Kako nema ništa čudno,traktor je sklepan od najmanje dvije različite serije!

Milan-imao sam ju na 6340,imam ju i na 6211,ali je skinuta,to je ona starija verzija kuke. Kad sam imao kupca za Proximu,obavezno je htio automatsku kuku na njoj,pa smo nešto mjerili i gledali oko toga,starija kuka bi se dala pripasati uz malo kemije.

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,312
A takvu imam ja na 35-taku i 6245, dao 900kn nedavno za nju. To je od velikog Ursusa kod mene.. Navodno da se na proximi mora mijenjati cijeli onaj nosač iza da bi išla donja automatska.

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Ne,nego se odreže ona poprečna štanga na dnu nosača,i napravi odgovarajuća,te natrag zavari...

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,872
Kako nema ništa čudno,traktor je sklepan od najmanje dvije različite serije!

Moj izgleda kao da je sklepan od tri serije. To ne znači ništa. Vidjelo se ovdje svašta. Ima modela koje nikad prije a niti poslije nebum videl.

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,312
Ne,nego se odreže ona poprečna štanga na dnu nosača,i napravi odgovarajuća,te natrag zavari...

Nemam ja nikakvu poprečnu štangu na nosaču iza, pufer može ići od najdonjih rupa do najgornjih.

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,601
Za jednosoovinke koje se kače na donju kuku, samo njih i imam :(. Imt i Majevicu.
Zgodna stvar ako samo jednoos. imas. Ja sam imao i neki retrovizor na blatobranu pa tocno vidis kuku bez naginjanja mada nije trebao.
Mozes mjenjat tu 'udicu' za onu obicnu kao klatecu?

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,136
Koja je alternativa za njuškalo?
Imam nešta za prodat,a nedaje mi se 200kn bvz...

Na vrh