• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Podrivači

• Temu pokrenuo kikoporto5820
  • Datum prvog posta

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,965
Znam da sam prije par dana odustao od oranja nakon izoranog jednog jutra. Dobro, presuho je ove godine a kak je dolje dublje bumo vidjeli.

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,965
Nije bitna niti snaga niti masa ako plug neće u zemlju koliko je suho. E sad kak se bude ponašao podrivač u tom suhom bumo vidjeli. I ne nadam se da ću ga moći vući više od tih cca 50 cm kak veli zoran. Ako bude i toliko išlo jer nikad nitko nije tak nešta radio.

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,794
Hmm, nekako mislim da se taj baš ne bude proslavio... Nema tu mase koja ga gura u zemlju, osim ako traktor nema potisnu hidrauliku, a vjerujem da nema.

Moj Alpego je 990kg pa iskače iz zemlje gdje je tvrdo, a negdje ne želi ni ući u zemlju kad zapekne...

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,965
Pa neznam. Na tom dijelu je uvijek malo vlažno a kad ima kiše blato je i nikad niti kuruze niti žita. Sad kad sam prošao polovicu komada e tu fićo baca crnog dima i malo se trza. Nemre biti vlažno kad prave kiše nije bilo bog te pita kad zadnji put. IMG_20250907_191004.jpg
Ovo pored moje zemlje sam odustao od oranja koliko je suho.

Najnoviji postovi

Na vrh