pa trebalo je i do sad regati kombajne,sam kaj to niko ne deladino kaže::twisted: :twisted: :twisted:
Čuo sam da se to može polagat u Kutini(50 km od mene),a što je najgore još sam čuo da če se kombajni morat registrirat!!!
Svašta,što još neče izmislit da izvuku pare!!!
:twisted: :twisted: :twisted:
e kad bi to tako bilo onda ti nebi trebal ni tecaj ,auto prikolicu nemozes vozit bez vozacke dozvole ,a od auta ti lijecnicka ne vrijedi treba drugu sve ceju oni izmislit samo da naplate pdv :twisted: i josam zaberavil ima negdje oko 20-30 sati predavanja :scratchslatky kaže:a valjda se važi lječnićki od firme idem svake dvije godine.
Treba,bar kod mene..Bobo kaže:Mislim da za privatne potrebe ne moras polagati ovo, pa cak ni za vilicar. Jedino ako ides negdje raditi, pa da se firma ogradi u slucaju nezgode ili sta ja znam, moras imati u radnoj knjizici "Osposobljen za upravljanje traktorom i kombajnom"...
ja sam prije par godina prestao osiguravati kombajn,a da nije bilo neke veze i da u zg osiguranju nisam osiguravao i ostala vozila koja posjedujem ne bi mi htjeli osigurati ni taj kombajn.policu sam pravio na mjesec dana.Mike kaže:pa trebalo je i do sad regati kombajne,sam kaj to niko ne deladino kaže::twisted: :twisted: :twisted:
Čuo sam da se to može polagat u Kutini(50 km od mene),a što je najgore još sam čuo da če se kombajni morat registrirat!!!
Svašta,što još neče izmislit da izvuku pare!!!
:twisted: :twisted: :twisted:![]()