Plemeniti
Dobro znana faca
- Tu od
- 16 Pro 2008
- Poruka
- 1,728
Bravo ,eto odgovora točno onako kako sam i pisao ,,pa zašto postoji kod vas onda policija ,čemu ih plačati -kad vi sami riješite TAKVE ,,,a ovom gore i PITOMAČE inače krasno mjesto i krasni ljudi žive tamo ,,znam jer sam često tud prolazio,,,ja sam pomoč zatražio i ne stidim se toga i pružena mi je ,a za uzrok ,reči ču ti da sam ga pokupil još v zimu 92 ,,,i zato NEDAM DA SE PLJUJE PO OVOJ ZEMLJI I NE POŠTUJE UNIFORMA OVE DRŽAVE ,,,kome smeta ,svijet je velik,,,al ti nesposobni su dobili naređenja koja je netko izdao ,pišeš o nečem o čemu nemaš pojma,,,zato bolje se drži zemlje ,tu si puno kompetentniji vjerojatno i od mene,,i usput ,nisam sa četrdeset otišao u mirovinu ,,ja sam zaposlen,a za primjenu težih sredstava prisile mogli su upotrijebit puno više nego misliš,no zbog turističke sezone ,ista se upotrebljavaju isključivo u iznimnim situacijama .Eto kad si tako siguran da su ovi nesposobni ,pronađi jednog od njih pa provjerite ,ak si več tak jako siguran,da su nesposobni -možda i jesu ,nepoznam ljude al vidim način na koji pokušavaju riješiti situaciju .I ovo oko značke mogu pisat ,i da su mu psovali mater djecu ,prijetili mu ,svašta se može napisat ,al kako to da se to ne prikazuje na snimci ,dok postoji snimka gdje su smirivali strankinje ,zakaj je između rupa...I samo da dodam da lisice-nisu sredstva prisile....
Ajdemo nas dvoje razjasniti neke cinjenice,,,
da ja sam iz Pitomace i nemam to namjeru skrivati, pasalo to nekom ili ne,,,
a to sto tamo kazes zive divni i krasni ljudi ne znaci da smo svi takvi,,, :
Ono sto ja ne mogu prozvakati kod tvoje izjave je da branis ta dva nesposobnjakovica,,,
ja im ne zamjeram to sto su se odlucili za sredstva prisilnog privođenja vec im zamjeram to sto kad su se vec odlucili na tu radnju sto istu neznaju sprovesti vec se sramote i bacaju ljagu na ljude koji casno i posteno obavljaju svoj posao,,,
za njih mi nije krivo sto su na drzavnim jaslama ali ova dvojica,
sto se pak tebe tice i pomoci koja ti je ukazana, spomenuo sam ti ono jer ne volim kad se netko dere po forumu (citaj pise velikim slovima) jer kod mene galama ne pali vec samo argumentirana rasprava,,,
ja vjerujem da se mi u mnogocemu slazemo ali ima i stvari u kojima se razilazimo sto je naravno normalno,,,
i samo da spomenem da ima nas vise koji smo bili u ratu od '91 i ne ku*cimo se s time,,,
Vjerujem da te je zbunio moj potpis ali ne vjeruj svemu sto pise,,,
Posljednje uređivanje: