• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ali ljudi se čude ko da nikad nisu čuli za let3, zna se kaj su i kak nastupaju.
Kaj od njih od očekivati" Pristojnu melankolicnu simfoniju s primjesama tamburice i gudačkog orkestra u c- molu?"
Ili neki folklorni ples? Mada bi i oni to napravili.

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,128
S obzirom da na eurosongu pobjedjuju cure s jajima i oni s transplantiranim mindzama, nasi su jos pristojni.
Ako je ziri iole.normalan, let3 pobjedjuje u ovakvom svijetu eurosonga.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Svako ima svoj izbor, neko ne voli Radojku Šverko, Josipu Lisac, svako ima nekog svojeg. Tak i oni.
Dečki pegalju svoje i gotovo. Kome paše kome ne njiima svejedno. ŠČ

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,536
Bum ti ih pozval dok buš imal neku feštu🤭. Bar si siguran da se buš brzo rešil svih gostiju🤣

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,766
Let 3 je top u HR zabavnjacima , malo sam gledao ostale natjecatelje (ne baš sve ) nego ono nekoliko njih. Za razliku od Leta ostale pjesme su se svodile na najobičnije zavijanje na mjesec sa primjesom (kao neko operne ) sekvence, tipa Holdeka, što je prevaziđeno za Euroviziju. Iako je Eurovizije jako mutirala kroz postojanje. Traži se nešto novo i drugačije. Tako da Let 3 je to nešto novo i drugačije (sasvim drugačije) od svega ostalog na domaćoj zabavnoj sceni lakih , ne bi baš nabrajao primjere.:love:

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953

Dragi "SVI", ako ovo nije dno dna, odrasle osobe, bivšeg "HR političara, koji je krojio i naše sudbine" kome su svoj glas dali neki od HR građana, pa što onda je pravo "dno, dna".
Da li je on ovime pomogao: Zambiji, Kongu, toj jadnoj djeci, HR hrađanima, pravdi, istini? Kome, ja se iskreno pitam???
Imam jako dobre poznanike ovdje, nedaleko iz predgrađa VŽ, naših su godina, njihova su djeca iz razloga što ne mogu imati svoju djecu, prije dosta godina, posvojila dvoje male "tamnopute djece". Stjecajem okolnosti, bio sam prisutan gdje su se društveno u najboljem svjetlu pokazala baš ta mala, tamnoputa od njih posvojena i odgajana djeca, bili smo na priredbi radi našeg unuka. Djeca "sjaje puna radosti", pršte od energije, fantastični su postali zabavljači, izvođači, plešu, svjesni su da su obožavani i obasipani s normalnom pažnjom i ljubavi. Što više dodati?

Jednako je tako školska prijateljica od starije naše kćeri, iz istih razloga posvojila tamnoputo dijete, dijete ne pokazuje da je zapostavljeno, maltretirano, šikanirano, dijete zrači mladošću, vedrinom i veseljem djetinstva. Još jedan pun pogodak.

A samo 6-7 kuća dalje od mene, kupili su si kuću, živi "legalna, životno i crkveno vjenčana obitelj", otac je Hrvat, bijelac, majka djece je tamnoputa gospođa iz Južnoafričke republike (JAR). Djeca se tu igraju, idu u školu, ali pokraj nas susjeda prolaze kao pokraj kamena, nema dobar dan, ili bilo kakve druge vrste pozdrava.
Nekoliko sam puta ja, na svoju inicijativu potaknuo razgovor s njima, pitao najstariju curu za tatu, znaju oni jako dobro da ja i njihov otac imamo gotovo iste hobije iinterese e-automobile i sve tako nešto, ili gospođu pitam za supruga pri susretu u dučanu iz istih razloga. Djeca samnom razgovaraju u takvoj "za njih nepogodi" na jako dobrom Hrvatskom jeziku, ni gospođa, susjeda nije loša u izgovoru, makar nešto lošije govori HR jezik. Najstarija kćer se čak bavi atletikom kao i naša unuka gimnazijalka, poznaju se, poneki put i paralelno treniraju, odličan je sportaš, nakon svega toga ona i dalje u svojem mladenačkom društvu iskazuje ogromnu nostalgiju, ona bi se najradije vratila u JAR.
Nema pravila u životu, nema recepata za uspjeh.

Ako je Pernar ovo doista uradio, na svaki način blokirao HR građane u Zambiji, nemam riječi koliko ja to smatram "lošim činom"... Izražavam svoj prijezir prema tome, gadi mi se takav njegov postupak.

Po Varaždinu u zadnje vrijeme svakodnevno hoda, cirkulira, šeta, tu pored nas žive, tu radi več jako brojna respektabilna zajednica ljudi iz dalekih zemalja, iz Indije, iz Nepala, Filipina, ima ih i iz Kine. Neki su samo muške osobe, ima i sve više parova, sa curama, ženama. Koliko znam bilo je svega jedan, ili dva prometna nemila događaja radi njihovog stradavanja, detalje ne znam.
Nisu nametljivi, zločesti, žive neprimjetno pokraj nas, funkcioniraju, za sada je sve sasvim OK.

H&S

Iskusan lik
Tu od
2 Sij 2023
Poruka
586
Tko vjeruje da se sve znalo prije početka dore nek stisne like ?
Svaki festival, svaki izbor, ili natjecanje je NAMJEŠTENO. Od glazbenih festivala, do FIFAinih natjecanja, to se vidi iz aviona..
No barem su mogli doći sa golim guzicama, da previše ne promjene imiđ, pa neka ih njihovi obožavatelji gledaju u guzicu. 😂😂😂

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Milić rastura u sve dokumentarce.
Malo je takvih naših.

Najnoviji postovi

Na vrh