• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,766
Glede druge cijevi...čini mi se da onima koji tak razmišljaju, ona treba više...da doteče brže novaca sa sjevera, a ne nama zraka.
Do sada je bila samo jedna cijev tunela, ili ti jednosmjerna ulica za protok love iz Istre u unutrašnju Hrvatsku. Sada se napokon gradi druga cijev tunela da bi se lova mogla i vraćati u Istru.

Inače Istarski su seljaci i poljoprivrednici, kao svi zaposleni u firmama financirali gradnju tunela kroz Učku tamo davne 81 godine. Još negdje imamo obveznice za gradnju tunela.

• Like
Reactions: ZJ

Perko

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2020
Poruka
407
Do sada je bila samo jedna cijev tunela, ili ti jednosmjerna ulica za protok love iz Istre u unutrašnju Hrvatsku. Sada se napokon gradi druga cijev tunela da bi se lova mogla i vraćati u Istru.

Inače Istarski su seljaci i poljoprivrednici, kao svi zaposleni u firmama financirali gradnju tunela kroz Učku tamo davne 81 godine. Još negdje imamo obveznice za gradnju tunela.
Jeste financirali ste , a misliš da stanovnici Rijeke nisu?

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Za one koji misle da će Let 3 našoj voljenoj lijepoj našoj donijeti nekakve negativne utiske, da ćemo propasti, turisti će ne doći, ne brinite. Sjećate se Eurosonga 2006? Ako ne, bacite oko na Fince 🙂 Nije im se u međuvremenu ništa dogodilo, nisu izbačeni s planete Zemlje. Mi ove godine ne da nismo eksces nego kasnimo dobrih dvadesetak godina. Obična kamilica. A imali smo i do sad par prilika, al nije bilo hrabrosti, još 2003. npr. Kawasaki 3P i Antonija. Al bolje ikad nego nikad. Živjeli.🤠🍺

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,766

# Perko​

Znam da ste financirali tunel Učka kao i Krčki most. Ali ste ipak bolji od nas u jednome a to je da su se Krčani izborili da ne plaćaju mostarinu.
Dok su Istrani u velikom postotku ono "boli me k...c"...😡

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Kad su isplaćeni tunel prodali strancima, kak i Y, na žalost.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636

# Perko​

Znam da ste financirali tunel Učka kao i Krčki most. Ali ste ipak bolji od nas u jednome a to je da su se Krčani izborili da ne plaćaju mostarinu.
Dok su Istrani u velikom postotku ono "boli me k...c"...😡
Nisu krčani nego slovenski vikendaši..

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Nemam pojma kud ovo da stavim, jer "gospon saborski zastupnik je betežen i treba mu operacija", žali se tajnici da je dobil "neobični termin" za privilegirane 😖. Nema pojma koliko si je dobrih ljudi Bog prije zel k sebi, neg' su došli na red za liječenje u HR zdravstvu, koje i on "podupire", drži "vladajučima" svoju jednu ruku non-stop v zraku 😖:unsure:, hebat ga mi smo si ga "izglasovali"... a on si je u međuvremenu umislil da više ni obični smrtnik...

Štromar se požalio da su mu operaciju zakazali za 2024., tajnica: 'A ne biste mogli nešto?'
PS
Lijepo je devedesetih godina izrekao jedan moj kolega s posla: morali budemo uzeti v ruke željezne zubače i nazaj Hrvatsku počistiti od Vukovara do Bregane, pa od Bregane do Dubrovnika. Jedino si ja mislim da željezne zubače više nisu dosta, treba nam veliki John Deere s malčerom, z batima od vidie i vudri, bar 10 put po istomu tragu.
Kaj imamo???, užas, zlo, korupciju, ma svi smo mi "baš patološki bolesnici" čim si takve biramo.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Prije sat vremena vozio sam se s autom doma. Izdaleka vidim veliki, crni dim, taman negdje oko lokacije gdje sam doma.
(Neki dan sam sa susjedom komentirao, kako je naš novi susjed složio ogroman kup drvenog granja itd., za kurenje, na jedva 5-6 metara od starog drvenog škednja/štaglja. Isto tako je skoro preko ceste mladi susjed kupio kuću i porušio borove, a cca 2 kamiona borovine složio za kurenje "u dvorištu" između kuća. No on je tu borovinu skurio jučer, malo uz pomoć juga.)
Vozim se sve bliže domu čujem vatrogasnu sirenu, uzbunu. Dođem doma pred ulaz, zaključam auto i da vidim otkud dim, gdje i što gori. Nije kod susjeda i štaglja, malo je dalje, prema školi. Idem prema tome, izlaze na cestu i prvi susjedi. U isto vrijeme nailaze pod plavim rotirkama i sirenama VŽ profesionalci, vatrogasci i odmah polijevaju požarište. Na žalost požar je bio na gospodarskom drvenom objektu nedalekih susjeda. Nedaleko našeg vatrogasnog doma.
Vidjeli smo i našeg vatrogasnog šefa, ali niti jednog drugog DVD ejca. Profesionalci su bili brži od svih. Ne zamjeram ništa članovima DVD a, jer su ili na poslu, ili negdje privatno, a profesionalci su spremni u trenu i pomažu.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953

Copy-paste
Varaždinski biskup tu se nije zaustavio nego je dodao:

- Vrijeme korizme je vrijeme intenzivne molitve, razgovora s Bogom. Kako molimo? Isus nam kaže: 'Nemojte moliti kao farizeji, na javnim mjestima, po trgovima.' Kada moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i u tom potpunom mraku Otac vidi kako moliš. Neka nam to bude izazov – upitajmo se kako molimo. Molitva nije manifestacija pred drugima, nije naše očitovanje vjere u Boga samo zato da nas ljudi vide. Moć molitve je onda kada nas ljudi ne vide, kad nismo svjedoci pred ljudima.
završetak copy-paste

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
O da, da da to je bolnica.

A ovo katastrofa.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Svi samo zaradu gledaju, kad dojde voda do grla onda se češeju.

Ali ima i hobista.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Evo kako ima velikih glupana, koji hodaju među nama.

heli.jpg

Piše u žuto uokvirenom podnaslovu, najavi, ovako "Tajna operacija", e pa ako je tajna, "vojna tajna" onda što se ima pisati o tome na Internetu. Sad objavite mjesto istovara u Ukrajini s točnim koordinatama, da Rusi ne moraju previše razmišljati, samo pošalju jedan jeftini dron, da začini i onako tragičnu situaciju u toj napadnutoj zemlji. Ovo su novinari "s fakultetom"???

Najbolje da zaključim, da sve što je pametno je otišlo iz HR a ostali su samo glupani i uhljebi, nemam ljepših riječi za to.

Ja jesam za svaku pomoć napadnutoj Ukrajini, ili bilo kome tko je bilo gdje u svijetu ugrožen, ali sam za to da se "takve stvari / aktivnosti" ne objavljuju, ne reklamiraju, da se o tome šuti. Daj sve ako imaš i ako možeš ljudima neka se posluže, neka se brane od napadača, ali neka naši novinarski seronje i šupci šute o tome.
Stvarno ima glupana, pa kako ih se riješiti, kako ih dovesti pameti?????????
Ili, sad mi je sinulo, spakovati sve takve i pod hitno ih poslati da odrade tjedan dana na prvoj liniji fronta, a onda neka mjesec dana ispiru usrane gače...

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953

Samo je citirao Evanđelje, pa OK, odlično 👌

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Kam ova danjašnja mladež ide? 😳

Kaos usred Varaždina: Pijana napala dečka jer nije htio prespavati kod nje, vrijeđala ga i udarila, pa se okomila na njegov auto.​

Najnoviji postovi

Na vrh