• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Danas si brod može svako priuštiti za malo novaca.
Večina ima i motor....
Negda, davno, jako davno, me malo "primila" izrada nekakve splavi, na 200 litrenim bačvama, gore nekakva "kućica" bajtica, ma ljudska mašta, zmišlja svašta, pustilo me i bolje je tak...
Prekjučer smo sreli prijatelja i veli nam, moram na Dravu, čistiti kućicu, puna je vode i blata, nakon ove nevolje 😥. Ima on to lijepo i drži kao nacionalni park okoliš, ali Drava je sila neukrotiva... Tu pokraj nas.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Neznam čemu tak nekaj, za jednu četveročlanu obitelj neki brod 8m,za 30.000€ se da naći. Kojem treba malo ljubavi, i idealan za obiteljska krstarenja.
10do 20 dana mora, godišnjeg odličan.

Ali ak voliš yahte onda samo Azimut.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
A ja ovako:
- tko ih jebe, kakva je to pamet otići preko 1500 km da bi se tamo potukli i poubijali
- narušavaju ugled ove države
- još samo treba da oni proglase invaziju (BBB) na svoju zemlju
- riješili smo se nekih kretena

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Navijački "rat", a u ratu se gine... Ne branim nikoga, ponajmanje bitange...ali svaka batina ima dva kraja. Oni s druge strane su sveci? Jedanaki su ovima.
Bi li priča bi bila ista da je netko od naših poginul?

Naravno, slažem se s tim da sranja ne treba raditi...krenuti od pitanja tko njima takva putovanja i sranja plaća...

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,128
Ljudi znaju guštat. 🙂

Je...jebeni gust u autu koji nemilosrdno sise gorivo, bucan je i nema klimu ni prostora unutra.
Ti si vec zaboravio kako je to.
Sjedni u jedan od takvih auta pa ce ti sve biti jasno.
Postali smo fine guzice i ovo nam je skuceno, bucno, neudobno, nekomforno....
Nema tu vise gusta...
Da sjednes u golf 2 iz svoje Alfe mislio bi da si sjeo na drvena kola.
Ja sam zudio da si sredim 101, ali kad sam nakon 30 g sjeo u njega, rekoh...ne treba mi to.

Najnoviji postovi

Na vrh