• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Za to su krive isprekidane crte na nebu, praf za praf su to novo pakirani kišni oblaki, pa imamo red kiše, red čekanja na kišu. U jesen možda ide prvo čitanje zakona u saborsku proceduru, kak zrakomlati budu smeli polagati oblake iza sebe.

Suhi vez je riješen pomorskim zakonikom, od stolječa sedmog, samo ga mi kontinentalci neznamo čitati, kak ni glagoljicu.
@Kapetan_broda_Kupljenec nedaj svoju lovu, olako, nikome, nisu ti pomagali ni da ju zaslužiš 🙃😜

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
To je za mene preveliki luksuz,a i držim se one:fali more drž se kraja ;)

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Neda mi se to nom stop gore dole vleči, platim suhi vez i nemam brige nikakve.
Koji vikend prije godišnjeg ga spustim u more i to je to.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Pa to i pričam, platil bum kad mi vele za kaj buju digli cijene, ili da je odma rekel da košta tolko i tolko i bok, platil bum. A ne ovak, lako ga ja preselim na drugi suhi vez, puna oblala je tih kaj čuvaju brodove prek zime.

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
Vidi, vidi, prilika za bizmis bez legamlizacije, živiš u brodu na suhom, na pustopoljini i bereš pemeze od gamsterbajtera sa lovom i bromdovima.

Novi propali bizmis za mene 😍😍

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ni probelm, ko to proba više ni ne sanja o vikendici ni apartmanu.
Al to moraš volet, svaki dan drugo mesto, druga vala, kupanje di ti srce želi.

Najnoviji postovi

Na vrh