• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Čekaj malo :unsure: to bezvremenski vauvau neče na moru kresnuti :unsure:o_O
Oprosteno mu je zbog agregata kojeg nosi u sebi 🤭

Naravno da oni led kablovi nisu pomogli... Skinul sam akumulator sa drlje, stavil njegov, upalil bez brige jer drlja na toplo pali ko IMT 539, napravil dva kruga i čovek je otišel na put....

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Ma nisam siguran..brzo bude to...bolje je fasovati 60 e nego narušiti mir i spokoj
Kolko te ja poznam za 30 e bi ti guze dal, a gde 60 xd xd xd xd xd xd... .

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,924
(y) za ovo napisano!
Ovo je tjeranje stoke sitnog zuba u tor pojedinih trgovačkih centara, kod mene Kauflanda. Nikad im parkiralište nije bilo malo kao ovaj puta!

Posljednje uređivanje:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Nisu ih uspeli rastopiti, dok sam došel bili su taman vruči da sam se mogel za klješta držati, a mekani ko da su silikonski 🤭 ali da su još malo kurblali....

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
:unsure: posuditi si svu struju za startovanje, z drugog akumulatora, a kroz presjek kabla barem deset put manji od instaliranog i potrebnog. Nisu kabli krivi, neg' pamet...

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Kaj reći kad se probudiš i vidiš mail koji ti šalje vlasnik marine di si uskladištil brod na suhi vez, dogovorena cijena je 2300€ godišnje, znači od 1.8 do 1.8 iduće godine.
Brod je u dvorištu i pokrit sa ceradom, nema nikakvih troškova on snjim, niti sa još drugih 80 ili kolko ih ima već.
I sad po novome je cijena 2450€
Kaj sad napravit, da vozim brod doma neda mi se svaku godinu, ili da ga skladištim 300 kilometri dalje u drugu suhu marinu za iste novce, jer ovo iz principa nedam, nema nikakvih troškova a zdignuli su cijene.
Ista stvar je kod prijatelja sa kamp kućicom koja je na paušalu u kampu.
Pa kaj bum svake godine vlekel i prikolicu na more? Pa to je za poludet.

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,127
Ma plati....tih pišljivih 2450 eura je neprocjenjivo u odnosu na količinu kurčenja koju možeš koristiti cijelu godinu a ne samo 1.8. - 1.8..

;)

Najnoviji postovi

Na vrh