A nije bitno. Da sam ja umakao, a nisam, nebi bilo bitno. Bitno je samo jer je sin nekoga napravio nešto.
Da uredim još malo. Splitski je**vjetar je uhvaćen kako vozi motor nakon izrečene zabrane. Zabrana mu je trebala isteć ove godine u 9. mjesecu nakon čega je trebao polagat vozački ispit ponovno. Čovjek zarađuje 10 puta više novaca od mene, kada mu je dobar mjesec, preko 10000 eura. Preko 75000 kuna, kada mu je dobar mjesec. U najlošijem mjesecu zaradi 5000 eura, a sve novine pišu o njemu, ljudi se raspravljaju. Kad ja napšišem da mi je on poduzetnički uzor, jer čovjek ne radi ništa, ljudi mu plaćaju da gledaju kako radi gluposti, sve što on poželi, kako urinira po zakonima RH, jako velike novce, kako ima sponzorske ugovore sa proizvođačima komponenti za automobile, koji svoje radnike na CNC strojevima plate koliko plate, to mi se sve zgadi i oni mene poseru. Kako mi neće bit uzor čovjek koji ne radi ništa, zarađuje u 2 mjeseca koliko ja zaradim u godini dana, ne može mu nitko ništa, sve novine mi rade besplatnu reklamu jer ljude ja zanimam i moj "posao" te pritom radim apsolutno što hoću, kada hoću, koliko hoću? Tu je odgovor na tvoje pitanje, da nikome nije bitno, on bi bio kao ja, malo siromašno smeće.