• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Ma 'ko to tebi veli da više nema naših polja?

((Evo dobil sam "jedenu vuru ništ", mali dnevni odmor jer smo bili marljivi zajedno, moje dvije mlađe unuke i ja, uredili smo moje "neuredno" 🙃 ukrasno grmlje pored ceste, cure su sve zvozile z tačkama, ja sam još dodatno "upropastil" dvije krošnje jabuke, bilo je po lojtrici gor, pa po lojtrici dol, pa tak puno put...))

WP_20150807_17_26_43_Pro.jpg
Ovo nije let iznad kukavičjeg gnijezda, nego iznad meni susjednog, dragog i nadasve lijepog Međimurja. Vide se međimurska polja.
WP_20150807_17_27_02_Pro.jpg
Granično područje između Međimurja i okolice Varaždina, na fotki se ističe akumulacijsko jezero HE Čakovec.
WP_20150807_17_33_35_Pro.jpg
Ovo je jedan neobičan i zanimljiv, ali definitivno oku lijepi dio Međimurja.

Posljednje uređivanje:

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
WP_20150807_17_34_04_Pro.jpg
Ova fotka iznad, valjda najbolje definira razliku između naših HR polja i onih u dalekoj Irskoj.
WP_20150807_17_30_15_Pro.jpg
Ovo je moja Varaždinština, tako nas je definirao pokojni Lipljin.
WP_20150807_17_30_34_Pro.jpg
Nije ovo Irska, ali: tu je moj dom 🎵🎵🎵:ppozdrav: to su naša, HR polja, meni najdraža...

Posljednje uređivanje:

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
To nije bitno..bitno da te uvuku pod svoje ...a njihov si kad izgubiš sve moguče filtere..kad izgubis filter sve im vjeruješ...

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,923
Kak nije bitno?
O da! Izgubio sam filtere!
1. Sin mr. Prezidenta bio je drogeraš!
2. U takvom stanju pojebo je neku drogerašicu
3. Nafrkal bebača!
4. Djeda ga, nakon testiranja, priznao

Što sad tu nije istina i što je napisano onak da bude izmišljena vijest?
Sredite se!

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Kak nije bitno?
O da! Izgubio sam filtere!
Baš me briga..
S akog dana netko nekog j...
3. Nafrkal bebača!
Baš me briga, nije mi rod
4. Djeda ga, nakon testiranja, priznao
Deda ga priznal...možda nije samo deda...možda se on ne sjeća...
Što sad tu nije istina i što je napisano onak da bude izmišljena vijest?
Sredite se!
Vijest koja skreće pozornost s važni(ji)h tema...

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,717
Evo ga, pronašel se filter, pronašel ga je forumaš Luka. Malo je potrošen, ali se još da koristiti za medijske vijesti.

Prilozi

• pronađen filter.jpg
    pronađen filter.jpg
    40.9 KB · Pregleda: 6

cvajko997

Iskusan lik
Tu od
29 Tra 2020
Poruka
751
Kak nije bitno?

A nije bitno. Da sam ja umakao, a nisam, nebi bilo bitno. Bitno je samo jer je sin nekoga napravio nešto.
Da uredim još malo. Splitski je**vjetar je uhvaćen kako vozi motor nakon izrečene zabrane. Zabrana mu je trebala isteć ove godine u 9. mjesecu nakon čega je trebao polagat vozački ispit ponovno. Čovjek zarađuje 10 puta više novaca od mene, kada mu je dobar mjesec, preko 10000 eura. Preko 75000 kuna, kada mu je dobar mjesec. U najlošijem mjesecu zaradi 5000 eura, a sve novine pišu o njemu, ljudi se raspravljaju. Kad ja napšišem da mi je on poduzetnički uzor, jer čovjek ne radi ništa, ljudi mu plaćaju da gledaju kako radi gluposti, sve što on poželi, kako urinira po zakonima RH, jako velike novce, kako ima sponzorske ugovore sa proizvođačima komponenti za automobile, koji svoje radnike na CNC strojevima plate koliko plate, to mi se sve zgadi i oni mene poseru. Kako mi neće bit uzor čovjek koji ne radi ništa, zarađuje u 2 mjeseca koliko ja zaradim u godini dana, ne može mu nitko ništa, sve novine mi rade besplatnu reklamu jer ljude ja zanimam i moj "posao" te pritom radim apsolutno što hoću, kada hoću, koliko hoću? Tu je odgovor na tvoje pitanje, da nikome nije bitno, on bi bio kao ja, malo siromašno smeće.

Posljednje uređivanje:

Najnoviji postovi

Na vrh