• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,536
Samo ti pozovi. Nebreš ti tolko tankati,kolko se mi moremo voziti🤣.Buš videl da znamo i na brodu špeka rezati😋

• Haha
Reactions: ZJ

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,717
Je tak bi se moglo. Pojas za spasavanje na sebe i ležati na palubi na tuđi muki i gledati vu vodu ili nebo dok galebi gakču okolo. A gda treba platiti režije i polaganje ispita onda nema nikoga blizu. Nišće se nebu ponudil i rekel dopelaj brod i parkiraj ga pri meni v štaglju, e takvih nega. :unsure: Svi samo čekaju da im nekaj padne z neba.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,926
Ajmo tam u ovu birtiju!
15752bb4-fc5c-4115-b1df-9eb9cf30aa79.jpeg

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,536
Dok se neki kurče s jahtama ilitiga brodovima,za nas penziće je ovo krajnji doseg. I to ak dobiš poticaj. A ja nisam ni to😒 IMG_20230811_203228_171.jpg .
Kaj se tiće sladoleda na moru,svi galame skupo. Ovo je sladoled za 1.70. Dve vrste,jedna kugla. Po meni je onda skupi ledo kornet u dućanu. Količina i kvaliteta neusporedivo IMG_20230811_125514_064.jpg

Najnoviji postovi

Na vrh