• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,936
Jel sad vidiš da ima dovoljno rodnog drveta ili?

😁

Na šljivama sam i previše ostavljao, ali računam da će procvasti prije reda pa da barem malo ostane..

Edit:

Možda ti dio ovih grana izgleda ko višegodišnje, ali nije. Malo su deblje zato što sam radio ljetnu rezidbu i pinciranje vršnih pupova pa su se poprilično zdebljale..

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,954
Vidim da su to mlade voćke i da znaš što želiš od njih i tako ih prilagođavaš. Vidi se da imaju puno, dovoljno rodnih pupova.

I ja sam jučer poslije podne, s motornom pilom, na dvorištu od pokojnih tasta i punice "masakrirao" jednu staru jabuku i dvije šljive. Šogorica i nećak su to sve zapustili i usmjerili u.... Nećak je druge jabuke i kruške prošlih godina več "namjerno uništio" ne moraju više brinuti ništa o njima. Ja budem probao ove 3 malo vratiti u nekakvu normalu, iako i sam sumnjam. Možda ih jednog dana, ako ne bude razvoj događaja dobar, budem rezao jako nisko, iznad zemlje. To je po onoj sto baba kilava djeca...

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,954
IMG_20240226_101249.jpg
Ovu je "šibu" supruga odrezala na šljivi i naopako postavila u "teglina" da joj pridržava puzavac u dnevnoj sobi. Danas me pozvala da vidim, naopako, uz puzavac i procvjetala 🤔. Ja to još nisam vidio.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,936
Ja sam jednom posadio kesten na dno bašče. I idem nešto staviti oko njega da ga ne pokosim slučajno. Odrežem 3 grane/šibe od nekog mekanog drveta (ne pitaj kojeg).

Na proljeće kesten mrtav. 3 grane prolistale i ukorijenjene..

Ako je imala vode a pupovi nabubrili. Zašto ne... Možda je i korjenčić pustila

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,941
E, da je @MUHI ovakav stol! Mam bi kupil stolice ili klupe!
e817d343-410c-4daa-aa7b-cf1dcbb16fb6.jpeg

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,807
Bilo bi tu materijala za iskoristiti....
Fora stol, ali nije za dugo sjedenje :ROFLMAO:

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,954
Eto ti ga na. Nemoj više biti jak kak manijak, uključi vijuge i tako nešto. I da, baci mobitel i Internet u vražju mater i samo se uzdaj use i u svoje kljuse.

Na vrh