Dobar jutar!!
Neko afto ZG registracija poljubilo gradski bus u dupe na vrhu Švarče u sred križanje...
zato oprez ko vozi, magla plus sklizak kolnik pluz nervozan vozač ili pospan, opasnost u prometu!!
idem do aparata da mi smješa onaj otrov...
grofe
ali kažu da je u neradu blagostanje
., je DA, točno!, potpisujem., tako je navek bilo i biće, ALI kako za koga???!., i dalje pivamo, celi Božji! dan magla, magla svuda oko nas!.-
., alo Djurdja!, tvoju TI minutu., daj još jednu rundicu za kraj i niš nepitaj., za kog?., pa za ono društvo iz ćoška!, ... :gitarist: ...
., aj Bog!, da delo ne trpi, ajmo delat!!! ...
treba te idiote objesiti umjesto krmače ili praseta idioti poremećeni,,, ni mi se ne bunimo kad zderu ko ovce zelenilo jer i to sta žvaču zeleno i to je zivo biće,, bar su mene u skoli tako ucili da su biljke zive :finga::finga:digli se ljubitelji životinja,......:scratch:roll:
http://www.vecernji.hr/vijesti/u-sredistu-zagreba-postavili-groblje-zrtvama-kolinja-galerija-351269
Hrvatska je najljepša u zoru.... Je p.m. kad se magla ne diže od jutra do sutra. Svaki put "molim" kad čujem tu reklamu.. Daj bože da ti izbori prođu da mogu na miru uključit televizor dok jedem,a ne da mi presjedne dok ih vidim na svakom programu. Birtijaši kaj vi mislite o tome?
Hrvatska je najljepša u zoru.... Je p.m. kad se magla ne diže od jutra do sutra. Svaki put "molim" kad čujem tu reklamu.. Daj bože da ti izbori prođu da mogu na miru uključit televizor dok jedem,a ne da mi presjedne dok ih vidim na svakom programu. Birtijaši kaj vi mislite o tome?
dali netkko zna koliko nas ima članova ovog foruma