- Tu od
- 20 Svi 2010
- Poruka
- 6,908
prostak jedan, kak te nije sram :mrgreen:
Što izvući i obući toplu vojnu robu i sa plakatom na cesti prosvjedovat protiv ralica u tvojoj ulici? :mrgreen: Štrajk je sad u modi :lol:inače bi morao izvući iz podruma ono kaj mi je ostalo od 91. god.
Čestitam na poslu pogotovo ako je za stalno :shock:Evo da se pohvalim maknuo sam se iz najveće firme u državi (čitaj Burze) i danas dobio stalan i siguran posao u struci.. Bit će fešte za novu godinu...
kaj ti nisu ugovor produžili?Dobar dan, idemo riješiti neke stvari na zadnji radni dan u godini
Što izvući i obući toplu vojnu robu i sa plakatom na cesti prosvjedovat protiv ralica u tvojoj ulici? :mrgreen: Štrajk je sad u modi :lol:
ti stvarno želiš da te ja:axe::axe::mrgreen:
Čestitam na poslu pogotovo ako je za stalno :shock:
Ti odlaziš a ja dolazim umjesto tebe , imaš kakav savjet za novoga zaposlenika u najvećoj firmi :lol:
Ma neee :mrgreen: Hočeš da ti pošaljem one čepove za uši za ronjenje da se manje čuje?Tako sam ih ja jednoj susjedi dao kada je prigovarala da smo glasni, ne moram pisati kako je završilo :axe: preozbiljno je shvatila moju šalu :lol:ti stvarno želiš da te ja :axe::axe: :mrgreen:
Radio sam kao student za jednu firmu a posao odličan rayer:, ali na žalost sutra mi ističu studentska prava i nema više poslakaj ti nisu ugovor produžili?
Dobro jutro narode! Evo da se pohvalim maknuo sam se iz najveće firme u državi (čitaj Burze) i danas dobio stalan i siguran posao u struci.. Bit će fešte za novu godinu...
Pozdrav svima.................koliko vas ima.
Ti to malo uranio :lol:pa zato ako slučajno ne budem u stanju,,,ili bude bilo 4x4,,ranije od previđenog,,,ŽELIM SVIMA SRETNU NOVU
...popit ćemo sve što se ima :scratch :lol:malo nas je al nas ima......:scratch :lol:
malo nas je al nas ima......:scratch :lol:
Ti to malo uranio :lol:
a ča reč,,,nego da je bitno sijetit se..:mrgreen::mrgreen:
...popit ćemo sve što se ima :scratch :lol:
Može i tako :mrgreen: al svejedno dan prije je ipak malo previše, bude mrtav umoran/pijan 5 min do nove godine, ili se varam :scratchma jok , nego na vrijeme počeo