• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

cvajko997

Iskusan lik
Tu od
29 Tra 2020
Poruka
751
Jesi imal takve susjede? U dvoristu se skuplja smece i pali na hrpi. Svaki dan je dernjava uz prostote i razbijanja. Djeca idu sa stapovima cestom i hrackaju po tebi. Naravno da nije svaka obitelj takva. Svi smo mi ljudi. Samo da se oni kao manjina prilagode i pocnu se ponasat kao ljudi, bilo bi fenomenalno. O postotku krade da ne govorim. Evo, susjed je umro. Kuca je skroz prazna, na osami sam, u sikarju. Drugi je isto umro, njegova djeca su u Njemackoj. Kuce su prazne. I sad da meni padne na pamet riskirat bilo sto i ic gledat sto bih mogao ukrast iz tih objekata?? Zeljezo, zaostali alat... Ali njima nekima, dobrom postotku je to kljucan biznis. Idu u izvidnicu, vide i ukradu ti. Meni su ukrali Labin progres 8 konja kultivator i frezu. Prebili psa da smo ga uspavali. Sutkinja im je dala uvjetnu. Moj stari je morao pokrenut privatnu tuzbu, a otkud naplatit stetu? Jedan imao 20 godina, drugi 16. Jedino da sada dodu kad sam malo smece, ali odrastao i nemam sto izgubit pa da se odmorim u zatvoru. Kako ne imat predrasude kad se ne zele asimilirat u vecinsko, ljudsko, ponavljam ljudsko drustvo?

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
"Brodovi" preprodaju ulovljenu kvalitetu još na pučini Talijanima, a u matičnu luku dopreme neprodano smeće,, koje Talijan neće.... I onda još samo natankiraju sponzoriranu plavu naftu, za nove radne plovidbe... Folklor je svako njihovo kukanje, ali kukaj dok pali kod stoke sitnog zuba, vrč ide na vodu dok se ne razbije...

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
ako je tako zašto su luke nakrcane jahtama i luksuznim jedrilicama a ne ribarskim brodovima ?...čudni smo mi balkanci

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Problem je kaj se ta plava daje šakom i kapom, onima kaj treba i kaj netreba.
Puno je to kaj ih to koristi, a niko niš ne proizvidi, proizvode za svoje žepe samo.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Balkanci nisu vlasnici jahti i jedrilica. Da preskočim Hrvate, jako su im puno vlasnici stranci, ovdje su to Slovenci, ali ti ljudi nisu ribari. Ova nabačena usporedba nema dodirnih točaka. Ali odustajem od daljnje rasprave, svi imate pravo na svoje mišljenje.

• Like
Reactions: ZJ

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
ajmo svi na poljjoprivrednu emisiju ,upravo se prića o Vama

Posljednje uređivanje:

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,720
Ovakav problem nije samo sa ovcama nego u čitavoj poljoprivredi. Mi poljoprivrednici imamo svojuiszinu a oni u agenciji imaju svoju.
Sit gladnom ne vjeruje

Najnoviji postovi

Na vrh