• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

cvajko997

Iskusan lik
Tu od
29 Tra 2020
Poruka
751
Trebam osovinu za go kart vozilo. Linearna vodilica je jeftin materijal. Veoma precizno napravljen, toplinski obraden. Vario bih nosac lancanika i diska na sipku pa me zanima ako je netko vario nesto takvo i kako se ponasa materijal? Ako nije, onda cu dat napravit utore za kajlu i prijenos snage bude preko kajli. Mana je jer strojnu obradu moram platit.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Ne mogu se sjetiti kaj su točbo kod mene htjeli naptaviti od nje..vjerojatno obraditi dosjed na kraju i narezati navoj..ali nije išlo..samo flex.

A ako se ne da tokariti imaš problem i s zavarivanjem.

Evo je tu..fi 20 turpiju ne pozna

cvajko997

Iskusan lik
Tu od
29 Tra 2020
Poruka
751
Budemo riskirali jednu pa ce se zagrebst cementacija sa fleksom i pokusat varit na to. Predobre su karakteristike sipke. Inace ima i gotovih osovina raznih dimenzija i namjena, ali je cijena 5 do 10 puta veca.

drazenhonda

Iskusan lik
Tu od
1 Stu 2010
Poruka
2,732
Pa kako je to odrađeno na original Go- kartovima?
Jel bi moglo svjetlo vučeno se koristit za tu namjenu. Nisu to neke velike sile?

Posljednje uređivanje:

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,722
Jel sam vu poljobirtiji? Valjda jesam.
Iskopal sam nekaj staroga kaj me podsjeća na.... na.... na.... ve se nemrem setiti na kaj, ali me sigurno podsjeća na nekaj, morti se i sjetim....

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Cijela nacija gradi i teško radi za kucu a jedva čekaju da uživaju u šatoru,u čemu je kvaka ?

Zašto ne žive u šatoru?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Cijela nacija gradi i teško radi za kucu a jedva čekaju da uživaju u šatoru,u čemu je kvaka ?

Zašto ne žive u šatoru?
Ciganski geni ;)
Ni oni v Pitomači ne žive u šatorima.

Najnoviji postovi

Na vrh