• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,128
Ali im oca ubijas i unistavas...
Nemoj to delati!

Moj otac je od cigaretlinof postal biljka i mucil se ko kristus, a mi smo ga morali takvog gledati.
Ak volis tu decu, hiti.cike u tri pizde materine... znas da mores !!!

Deci ne treabju penezi ni tableti nego otac.
Netko da ih ispelja na pravi put.

cvajko997

Iskusan lik
Tu od
29 Tra 2020
Poruka
751
To je najgore. Moja baka sa oceve strane je od alkohola, visestruki mozdani udari. Deda sa oceve strane od raka pluca, radio je u Yugoplastici. Svi iz njegovog pogona su umrli prije 65. On je obolio sa 50, umro u agoniji sa 56. Tak ce i moj stari, alkohol. U bolnici ga ne mogu ostavit bez njegovog pristanka. Zalosno, zalosno, zalosno. Al je tak. Svi moramo umrijet, ali kad bi bar bilo u snu, brzo. Bezbolno. Sto se novca tice, novac je jako bitan. Jednako bitan kao i brizan roditelj. Onda se izgradis kao osoba. Krov nad glavom, dobar, solidan, cvrst, cist. Szruja, voda, grijanje. Hrana svaki dan. Sve to se postize radom, a rad se placa novcem. Novcem kupujemo dobra i usluge. Razmjena funkcionira, ali ne mogu razmjenit 5 kila teletine za racun struje. Tako da je novac izuzetno, krucijalno bitan u osnivanju obitelji jer ako ces se ti mnozit kao zec, u iznajmljenom stanu za 450 eura, uracunate rezije, s gljivicama na zidu, radit za 1000 eura, to je radanje i odgajanje sirotinje. Nismo svi ipak sa sela da imamo svoje na svome, bez obzira od koga je nasljedeno. Tako da jedan je zivot, cigaretljini su smrt, ali ako se priskrbljuje krvavo, moze se bit na miru sam sa sobom. Svi imamo svoje poroke, ja doslovno zivim radi svojih. Poroka.

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
Samo si navukao viška hrane

Evo slika, nisam jučer stigao. Sad sam na pauzi pa imam cjata haha

View attachment 64957

Piše na etiketi EP, tko to proizvodi nemam pojma. Mislim da sam kupio u Pevecu.

100% Polyester.

E da, cijena je bila mislim 250kn
Ipak je iz Lacune, CoverGuard kojeg oni distribuiraju.

Danas baš išao baciti oko.

IMG_20230925_105432.jpg

Cijena 21€ i neš sitno, Pevec.

cvajko997

Iskusan lik
Tu od
29 Tra 2020
Poruka
751
Dajem posel moderatorima,
Sedam mora, sedam gora
Pregazit' ću ja
Mahat' ću ti maramicom
S' plavog Jadrana
Ravna ti je Hrvatska, hej ravna
Možeš sve do sjevera, hej juga
Možeš preko planina
Možeš na kraj svemira
Za tobom krećem ja
:coffee::coffee:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Ne vjerujem ti, da je bilo tak forum bi to znal u pol sedam i koju sekundu.
Malo čas si došel, priznaj 😂

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ma joj da bar, hodim okolo u vezi jabuka, sorte biram i prikuplajm informacije o starinskim sortama.
Moram videt kaje najbolje za ocat i kolače, jer uskoro imamo i zadrugu ak bu sve po planu.
PZ naša Jabuka Jabukica🙂

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Imam puno informacija sa teretna kaj mi ljudi pričaju, sve zavisi kakve su jabuke.
Na neke i nejdu ose i stršeni.
Ali velim sad je trenutno analiza u tijeku, puno bi bilo ljudi kaj bi držali starinske sorte.

Najnoviji postovi

Na vrh