• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
739
Ja više vozim druga vozila na trugi. Kad imam kampere natovarene one najskuplje ( pogledajte cjenik Carthago , u Slo se proizvode), bude lijepa cifra. Al ne razmišljam o tome. Kad imaš kamione natovarene ( tegljače ) ista stvar. No, kad imaš takvi nespretni, kontra natovaren teret, nema onda gas. Nema pritiska na pogonu, većina tereta je iza i osjećaj je najsličniji zibaljki.Općenito, brumi je bomba na kotačima ako bedak sedi iza volana ali nebudem pametoval jer i ja sam samo čovjek. Dok je visok teret nema naglih reakcija, divljih ulazaka u zavoj... svakodnevno to viđam kod kolega i pitam se čemu,al jedanput se dogodi "sila puta pajser" i onda by by... jednostavno ne smiješ pogriješiti u ključnom trenutku . U biti moraš paziti na sve, male aute, bicikliste, različite kulture, generacije vozača. 3 g sam Englesku / Škotsku vozil, gore je pravilo lijeve strane, na kontra ideš u k.tok jer voziš po lijevoj strani...na sve moraš paziti jbg.al ak si rođen za to, to je samo posel.. ništa više ništa manje ;)

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,577
Jednostavno ne smiješ pogriješiti u ključnom trenutku. Jok kak to lijepo zvuči. Tko to more taj bi moral predavati onima kaj plaćaju alimentacije i onima koji su na tome putu. :ppozdrav:

Najnoviji postovi

Na vrh