• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

Axial

Dobro znana faca
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
328
Si mislim, ovi koji su protiv antifašizma i petokrake, trebali bi poništiti sve dokumente na kojima postoji.
Recimo školske/faks diplome! Oni su zatrovani mrskim komunizmom i socijalizmom
na mom faksu - u 'prošlom sistemu' - profesori su otvoreno i ponosno pričali - nama sudentima - da oni podrivaju zemlju......

Axial

Dobro znana faca
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
328
Podrivačima ili plugovima? :unsure: :hahah:
Sa plugom se ore, a sa podrivačem se podriva. Bila je to kao nekakva novina tada, a postojali su nekada i aktivni podrivači, pogonjeni preko PVa. S vremenom aktivni podrivači su polako izumrli i ostali su samo ovi jednostavni, pasivni. A ova pošalica o podrivanju zemlje nekako se počela sve glasnije prepričavati kako se primicao kraj osamdesetih.... točno se osjetilo pred kraj da se nešto u samom sistemu polako mijenja.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,508
"....točno se osjetilo pred kraj da se nešto u samom sistemu polako mijenja"
Nanjušili mogučnost lopovluka

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,143
Dajte najte...lopovluka je bilo oduvijek, samo se o tome nije smjelo govoriti, a pogotovo ne pisati, jer lopovluk je bil rezerviran za one na "višoj razini".
A danas se govori o lopovluku samo jedne strane...a oni drugi su "svetci".

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,212
Zato su i išli u Travnik po diplome. Tam dobiš kakvu god hočeš. More i sa cvijetićima i slikama iz mora i planina. Samo izraziš želju i odriješiš kesu.
Travnik u meni budi uspomene na bolje dane i priznajem da sam ja tam dobil jednu diplomu... a možda i više njih.
Samo treba peneze meti.
A Harieva desetka je najbolja ocjena, mada mislim da je od Majstora Ramiza bila bolja mada se onda ocjene nisu dijelile....

Uostalom, ko kaže da je bio u Bosanskom Oxfordu, a nije se vratio s diplomom laže da je bio u Travniku.

Najnoviji postovi

Na vrh