• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

Axial

Dobro znana faca
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
329
Si mislim, ovi koji su protiv antifašizma i petokrake, trebali bi poništiti sve dokumente na kojima postoji.
Recimo školske/faks diplome! Oni su zatrovani mrskim komunizmom i socijalizmom
na mom faksu - u 'prošlom sistemu' - profesori su otvoreno i ponosno pričali - nama sudentima - da oni podrivaju zemlju......

Axial

Dobro znana faca
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
329
Podrivačima ili plugovima? :unsure: :hahah:
Sa plugom se ore, a sa podrivačem se podriva. Bila je to kao nekakva novina tada, a postojali su nekada i aktivni podrivači, pogonjeni preko PVa. S vremenom aktivni podrivači su polako izumrli i ostali su samo ovi jednostavni, pasivni. A ova pošalica o podrivanju zemlje nekako se počela sve glasnije prepričavati kako se primicao kraj osamdesetih.... točno se osjetilo pred kraj da se nešto u samom sistemu polako mijenja.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,509
"....točno se osjetilo pred kraj da se nešto u samom sistemu polako mijenja"
Nanjušili mogučnost lopovluka

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,143
Dajte najte...lopovluka je bilo oduvijek, samo se o tome nije smjelo govoriti, a pogotovo ne pisati, jer lopovluk je bil rezerviran za one na "višoj razini".
A danas se govori o lopovluku samo jedne strane...a oni drugi su "svetci".

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,212
Zato su i išli u Travnik po diplome. Tam dobiš kakvu god hočeš. More i sa cvijetićima i slikama iz mora i planina. Samo izraziš želju i odriješiš kesu.
Travnik u meni budi uspomene na bolje dane i priznajem da sam ja tam dobil jednu diplomu... a možda i više njih.
Samo treba peneze meti.
A Harieva desetka je najbolja ocjena, mada mislim da je od Majstora Ramiza bila bolja mada se onda ocjene nisu dijelile....

Uostalom, ko kaže da je bio u Bosanskom Oxfordu, a nije se vratio s diplomom laže da je bio u Travniku.

Axial

Dobro znana faca
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
329
Dajte najte...lopovluka je bilo oduvijek, samo se o tome nije smjelo govoriti, a pogotovo ne pisati, jer lopovluk je bil rezerviran za one na "višoj razini".
A danas se govori o lopovluku samo jedne strane...a oni drugi su "svetci".
Da lopovluka je bilo, samo se javno o tome nije smjelo pisati, doduše nešto sitno je ponekada dolazilo do medija ali samo trice i kučine, te ono što se nikako nije moglo sakriti (pa se moralo istraživati jer bi sistem izgubio relevantnost). Sada, kad se smije malo slobodnije pisati, (a tu je i internet) - malo više se zna, ali uvjeren sam da još uvijek velika većina lopovluka prođe bez ikakvog medijskog praćenja, sve ono što dođe u medije zapravo otkrije se slučajno ili izroni usput uz neke druge slučajeve, pa se te informacije onda koriste u međusobnom političkom razračunavanju. Jednostavno rečeno mi smo takvi kakvi jesmo, biramo to što biramo, da postoji politička volja to se može riješiti, ali takvu vlast prvo treba izabrati. Raja onako neobrazovana i priglupa uvijek bira one koji obećavaju plaće od 8000 eura. Nema političke hrabrosti da se ozbiljno uđe u borbu sa korupcijom, a to se zapravo više i ne smatra da je korupcija, nego postaje svakodnevna, normalna, pojava. Stvari moraju ići još na gore, da se raja probudi. A kada jednom raja krene - onda sjebu i sve, pa i ono što je u prošlom sistemu možda i bilo dobro, pa ajmo Jovo nanovo, kreće se opet od nule.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,298
Kad vidim kako se love za srce kad svira himna znam da jako vole svoju domovinu, ali još više od toga pare.

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
3,136
Sve je to u ime boljieg društva kunu se a u suštini je lični interes. Tako funkcioniše i cijeli svijet.
pre 10 godina u mojem mjestu udruzenje lovaca predsjednik udruzenja podnese prijavu da imaju dva člana sa sumljivom dokumentacijom o položenom lovačkom ispitu. Pokrenuta istraga, teško utvrditi jer je institucija koja je radila ugašena i nema arhive, treba razmjena podataka po kantonima itd.. Tuzilaštvo naredi obimniju istragu, izuzmu svu dokunemtaciju od tog udruženja, kada ono 80% članova imaju dokumente ovjerene istim pečatom. Između ostalog i predsjednik udruzenja ima takvu, daljom istragom utvrdeno da je organizator i posrednik upravo bio predsjednik udruzenja. Kako je tu bilo raznih visokih ličnosti i doktora, sudija, ministara, počasnih lovaca, stranih lovaca i kurte i murte. Slučaj je ostao nezatvoren i takav će otići u zaborav.
Na kraju je bio cilj da se diskredituje kandidat za novi izbor predsjednika udruženja, a kad su predsjednikove ( udruženja) dokunetne trebali provjeriti kaže ma pustite to kraju nisam ja lopov.

• Like
Reactions: ZJ

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,509
Pa lovački se polagao u Banjoj luci tako da su kandidati naručivali "lovačko" meso za sebe i komisiju

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
3,136
A ovi iz BL u Bihać.. bila je afera Sebija Izetbegović kupila doktorat u ZG. Ma nadju oni sebi, ja tebi, ti meni ukrug.

Najnoviji postovi

Na vrh