• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,364
On je tako velika osoba da bi ga trebali prevoziti kamionom. A kaj se tiče opasnosti to je sad za raspravu. Pitanje je što si i ti radio u podzemlju? Znam to po sebi. Kad se spustim ispod razine zemlje svakojake misli mi se motaju po glavi i često puta sam sebe teško razumijem i pitam se da li je to moguće.:ppozdrav:

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
3,149
Malo prije u podrumu,, uz pivu listam te neke meni znane internet stranice,,i naletih na ,,portal buka ,, iz Banja Luke,,došao taj vaš, predsjednik,, A.P.,,kod nas,, i taj portal je stavio snimku pratnje,, nekih 30-tak vozila pod rotacijama,,bože si, pa Tito nije imo više od četiri,,ja neznam to prenijet na forum,, vi koji znate,, molio bih vas da to uradite,,,zašto,, jel gospodin A.P.. toliko velika osoba,,,Il smo mi ovde baš tolika opasnost za njega,, hoću reći,, mi ,,, teroristi,,,kako nam se implementira,,,
Nažalost, al je tako kako je nekom nelogično. Domoćin mora preduzeti sve mjere da se ne dogodi nemio incident. Pogotova ako je taj domaćin okerakterisan kao nedemokratski od strane EU lidera. Samo čekaju da se nešto desi da bi to mogli da upottijebe za ostvrenje nekih neostvarenih težnji, želja i sl., da bi mogli ponovo da zapocnu zračne udare, jer im je ostao posao nezavrše. Nije sad u pitanju tolika težina ličnosti koliko težina koja bi iz tog mogla da se uzme.
Kako je počeo prvi svjetski rat, samo je trebala neka iskra da krene.

• Like
Reactions: ZJ
Na vrh