• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,370
On je tako velika osoba da bi ga trebali prevoziti kamionom. A kaj se tiče opasnosti to je sad za raspravu. Pitanje je što si i ti radio u podzemlju? Znam to po sebi. Kad se spustim ispod razine zemlje svakojake misli mi se motaju po glavi i često puta sam sebe teško razumijem i pitam se da li je to moguće.:ppozdrav:

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
3,149
Malo prije u podrumu,, uz pivu listam te neke meni znane internet stranice,,i naletih na ,,portal buka ,, iz Banja Luke,,došao taj vaš, predsjednik,, A.P.,,kod nas,, i taj portal je stavio snimku pratnje,, nekih 30-tak vozila pod rotacijama,,bože si, pa Tito nije imo više od četiri,,ja neznam to prenijet na forum,, vi koji znate,, molio bih vas da to uradite,,,zašto,, jel gospodin A.P.. toliko velika osoba,,,Il smo mi ovde baš tolika opasnost za njega,, hoću reći,, mi ,,, teroristi,,,kako nam se implementira,,,
Nažalost, al je tako kako je nekom nelogično. Domoćin mora preduzeti sve mjere da se ne dogodi nemio incident. Pogotova ako je taj domaćin okerakterisan kao nedemokratski od strane EU lidera. Samo čekaju da se nešto desi da bi to mogli da upottijebe za ostvrenje nekih neostvarenih težnji, želja i sl., da bi mogli ponovo da zapocnu zračne udare, jer im je ostao posao nezavrše. Nije sad u pitanju tolika težina ličnosti koliko težina koja bi iz tog mogla da se uzme.
Kako je počeo prvi svjetski rat, samo je trebala neka iskra da krene.

• Like
Reactions: ZJ

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,815
Evo nešto prigodno o stanju u društvu a u to su nas doveli "...Grabari Kitarovići,Kerumi,Milanovići,sa njima Đukanovići,Nikolići i Vučići i Bakiri i Dodici nalik sretnoj porodici..."

• Like
Reactions: H&S

Axial

Dobro znana faca
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
361
Malo prije u podrumu,, uz pivu listam te neke meni znane internet stranice,,i naletih na ,,portal buka ,, iz Banja Luke,,došao taj vaš, predsjednik,, A.P.,,kod nas,, i taj portal je stavio snimku pratnje,, nekih 30-tak vozila pod rotacijama,,bože si, pa Tito nije imo više od četiri,,ja neznam to prenijet na forum,, vi koji znate,, molio bih vas da to uradite,,,zašto,, jel gospodin A.P.. toliko velika osoba,,,Il smo mi ovde baš tolika opasnost za njega,, hoću reći,, mi ,,, teroristi,,,kako nam se implementira,,,
Jesi li uopće bio rođen dok su se dočekivali drug Tito i drugarica Jovanka? Ja jesam, sjećam se tih dočeka (doduše bio sam dijete) i uvjeravam te da je u povorci bilo daleko više vozila od 4. I cijela Ilica je bila zatvorena satima prije prolaska. I da, drug Tito i drugarica Jovanka mahali su iz auta razdraganoj svetini - i produžili dalje.
A dok je drug Tito dolazio vlakom u ZG - išle su dvije potpuno jednake kompozicije i nije se znalo u kojoj se nalazi vrhovni komandant. A svakih parstometara uz samu prugu stoji po jedan milicioner. Ovo osiguranje što imamo danas daleko je od tih vremena. A zapravo sada se baš i nema koga osiguravati. Jer su ovi političari danas - prilično lako zamjenjivi.

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
3,142
A zapravo sada se baš i nema koga osiguravati. Jer su ovi političari danas - prilično lako zamjenjivi.
A čemu onda osiguranje tih likova?
Mislim da nisi baš upoznat s resursima za osiguranje štićenih osoba. I razlika je u tome kaj se onda štitil samo Tito,a danas svaka šuša ima zaštitu više od njega. A sve to debelo košta

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,815
Jednog mog sad pokojnog kolegu,a bio je prilično specifična osoba su ovi iz osiguranja premijera zamalo pritvorili, kad je glasno upitao. "...koji ku..c ga mora vas toliko čuvati ako je pošten i moralan...", i još dometnuo, "..kako mene ne treba nitko čuvati..."

Axial

Dobro znana faca
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
361
A čemu onda osiguranje tih likova?
Mislim da nisi baš upoznat s resursima za osiguranje štićenih osoba. I razlika je u tome kaj se onda štitil samo Tito,a danas svaka šuša ima zaštitu više od njega. A sve to debelo košta
Onda se štitio cijeli samoupravni sistem, a Tito je bio vrh tog sistema.....
Znam da ovi danas štite svoje male kožice, ali nema to smisla, pa toliko su beznačajni i promjenjivi da nitko neće na njih - takve - trošiti svoje resurse. Jer čak i da ga se ukloni - već sutra sjeda u njegovu stolicu drugi, još bezvezniji.... i što ćeš sa njima, takvima? Pa oni su sami sebi najbolja antireklama, kada pričaju. Drugi je par ruakva raja koja ih bira i kojoj čak i takva priča paše. Pa ako smo ih izabrali - ma neka ih.

Jednog mog sad pokojnog kolegu,a bio je prilično specifična osoba su ovi iz osiguranja premijera zamalo pritvorili, kad je glasno upitao. "...koji ku..c ga mora vas toliko čuvati ako je pošten i moralan...", i još dometnuo, "..kako mene ne treba nitko čuvati..."
(y)

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,430
Smiješno mi je to sve sa štićenim osobama. Meni je jasno da se radi o međunarodnom ugledu, niko si neće dozvoliti da u njegovoj državi nastrada neki strani političar, al ovi domaći, daj molim te. Prođi inkognito i niko ne bude ni znal da si prošel, al radi se o iskazivanju moći pred nama malim miševima.
Zbog posla sam tu i tam u kontaktu sa vozačima štićenih osoba, i 90% njih ( čast izuzecima) je isto iskompleksirano i osjećaju se nadmoćno kad on tebe može izgurati u drugu traku, a doma vozi fabiju isto kak i ja ( vjerojatno i s ćelavim gumama).
Tak da ono, pridavanje važnosti samom sebi, što vozači, što osoba koja sjedi otraga

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,815
Drugi je par ruakva raja koja ih bira i kojoj čak i takva priča paše. Pa ako smo ih izabrali - ma neka ih.
Ja već neko vrijeme ne izlazim na izbore. Moj moto je DA IZBORI NEŠTO MJENJAJU NEBI NAM IH DOZVOLILI. Ali uglavnom NASTOJIM i ne brundati protiv vlasti uglavnom raja ima šta zaslužuje,a ako slučajno i pokuša nokrenuti priču kao i u rumunjskoj na posljednjim predsjedničkim izborima, to će biti riješeno na većoj instanci od naroda, iako nebi trebalo biti veće od naroda.

• Like
Reactions: H&S

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,370
Je tak je. Ja bi isto ukinul i izbore i poticaje. Ukinuli bi i školu od koje ionak nikakve koristi, politiku i političare. Lepo bi se svi zišli vu birtiji i onaj koji plati najviše rundi mogel bi biti na vlasti leto dni. Kaj vredi postavljati onoga koji nemre platiti rundu, a more fest spiti? Kakva korist od njega? Oni koji ne piju ne bi bili u konkurenciji. Ti su sumnjivi i pitanje je kakve su njihove nakane.:ppozdrav:

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,872
Jesi li uopće bio rođen dok su se dočekivali drug Tito i drugarica Jovanka? Ja jesam, sjećam se tih dočeka (doduše bio sam dijete) i uvjeravam te da je u povorci bilo daleko više vozila od 4. I cijela Ilica je bila zatvorena satima prije prolaska. I da, drug Tito i drugarica Jovanka mahali su iz auta razdraganoj svetini - i produžili dalje.
A dok je drug Tito dolazio vlakom u ZG - išle su dvije potpuno jednake kompozicije i nije se znalo u kojoj se nalazi vrhovni komandant. A svakih parstometara uz samu prugu stoji po jedan milicioner. Ovo osiguranje što imamo danas daleko je od tih vremena. A zapravo sada se baš i nema koga osiguravati. Jer su ovi političari danas - prilično lako zamjenjivi.
Dal sam bio rođen,,,ne nisam,, ja sam se rodio one godine kad je Jurij Gagarin prvi put odletio u svemir,,i nemoraš mi soliti pamet kako je to nekad bilo,, ono nekad i ovo sad,,hmmm...

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,370
Ja sam se rodil dok je Gagarin još hodil vu vrtić. Sećam se da su me naterali da gazim bicikla i vozim se petnaestak kilometri po šodranoj cesti kaj sam moral mahati zastavicom dok je predmetni prolazil u mercedesu. Bil je črni kaj arap. Valjda je celo leto bil na Brijunima na suncu. Je tak je bilo. Nisam imal volju, ali bicikla sam moral klačiti zajedno sa svojim školskim drugarima. Sećam se da je to bil dedin bicikl i da nije imal nikave kočnice. Kočilo se nogama po šudru. Nekad i bosim nogama. Je tak je bilo. A predmetni je samo kroz oblok mahnul nama bedačecima kaj smo stali kraj ceste i projuril kraj nas prema Sloveniji ili Kumrovcu. Vrag bi ga znal.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,872
Ja sam se rodil dok je Gagarin još hodil vu vrtić. Sećam se da su me naterali da gazim bicikla i vozim se petnaestak kilometri po šodranoj cesti kaj sam moral mahati zastavicom dok je predmetni prolazil u mercedesu. Bil je črni kaj arap. Valjda je celo leto bil na Brijunima na suncu. Je tak je bilo. Nisam imal volju, ali bicikla sam moral klačiti zajedno sa svojim školskim drugarima. Sećam se da je to bil dedin bicikl i da nije imal nikave kočnice. Kočilo se nogama po šudru. Nekad i bosim nogama. Je tak je bilo. A predmetni je samo kroz oblok mahnul nama bedačecima kaj smo stali kraj ceste i projuril kraj nas prema Sloveniji ili Kumrovcu. Vrag bi ga znal.
Auuuu,,,, pa ti si star ko Isusovo magare,:ppozdrav:

Najnoviji postovi

Na vrh