• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

H&S

Iskusan lik
Tu od
2 Sij 2023
Poruka
934
U četvrtak obukao zimske visoke cipele. Nakon 50 m odvojio se đon. Vračam se i uzimam druge još ne nošene
Skidam etiketu i nakon par koraka đon ostade iza mene! Đon je preko neke spužve zaljepljen za cipelu.
Koje ljepilo da upotrijebim?
Baci ih u smeće

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,718
Da li se i Vama koji put dogodilo da čekate, ali ne dočekate važnu poštu?

Vi ste doma, a da li i Vama poštari samo ostave cedulju u poštanski sandučić da morate po nekakvu bezveznu kuvertu u poštu, a da Vam skupo plačenu dokumentaciju za recimo legalizaciju samo ostave i utrpaju na plot, na milost i nemilost?

Evo kako je to friško bilo u VŽ. Mene samo nervira formulacija u člancima nepoznati počinitelj, pa otiđi u poštu s tim kuvertama i odmah se zna tko je nadležni poštar za te odbačene adrese. Sve se sazna za par minuta, ali izgleda kod nas ne 🤔

1000032658.jpg

1000032656.jpg

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,500
Vi ste doma, a da li i Vama poštari samo ostave cedulju u poštanski sandučić da morate po nekakvu bezveznu kuvertu u poštu
Obavezno....
Čak je bilo slučajeva di sam srel poštara i vidim cedulju da je pokušal uručiti poštu (naravno da nije zvonil, nit ništa).
I velim mu, pa daj mi sad poštu. A veli, ne, pa nemam ja to tu, to mi je u pošti.....znači frajer si ujutro samo uzme naljepnice i pokelji po sandučićima, a mi nek si idemo podizati poštu po uredima, dok on sedi u bircu

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,874
Narucim nest prek aliexpresa sa besplatno postarinom. Dode do nas besplatno ali mi onda ne uruci nego ostavi cedulju i onda dodem u postu i naplate mi preuzimanje u posti 😡😡😡😡😡

Futa

Aktivni član
Tu od
13 Lis 2023
Poruka
60
Ja sam bil nekaj naručil i trebal mi je poštar to donesti jer je dostava bila plaćena, al frajer mi je ceduljicu ostavil da pokušaj dostave nije uspio i da je paket u pošti. Ja na to poslao firmi od koje sam naručio proizvod, pošaljem mail i napišem im kaj je bilo i da poštar nije niti pokušao dostaviti paket i da je neću ići u poštu po njega pošto je dostava plaćena. Dobijem odgovor da su im poslali mail. Drugi dan dolazi poštar i nosi paket. Ni riječi ni rekel.

Najnoviji postovi

Na vrh