• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

H&S

Iskusan lik
Tu od
2 Sij 2023
Poruka
940
U četvrtak obukao zimske visoke cipele. Nakon 50 m odvojio se đon. Vračam se i uzimam druge još ne nošene
Skidam etiketu i nakon par koraka đon ostade iza mene! Đon je preko neke spužve zaljepljen za cipelu.
Koje ljepilo da upotrijebim?
Baci ih u smeće

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,736
Da li se i Vama koji put dogodilo da čekate, ali ne dočekate važnu poštu?

Vi ste doma, a da li i Vama poštari samo ostave cedulju u poštanski sandučić da morate po nekakvu bezveznu kuvertu u poštu, a da Vam skupo plačenu dokumentaciju za recimo legalizaciju samo ostave i utrpaju na plot, na milost i nemilost?

Evo kako je to friško bilo u VŽ. Mene samo nervira formulacija u člancima nepoznati počinitelj, pa otiđi u poštu s tim kuvertama i odmah se zna tko je nadležni poštar za te odbačene adrese. Sve se sazna za par minuta, ali izgleda kod nas ne 🤔

1000032658.jpg

1000032656.jpg

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,515
Vi ste doma, a da li i Vama poštari samo ostave cedulju u poštanski sandučić da morate po nekakvu bezveznu kuvertu u poštu
Obavezno....
Čak je bilo slučajeva di sam srel poštara i vidim cedulju da je pokušal uručiti poštu (naravno da nije zvonil, nit ništa).
I velim mu, pa daj mi sad poštu. A veli, ne, pa nemam ja to tu, to mi je u pošti.....znači frajer si ujutro samo uzme naljepnice i pokelji po sandučićima, a mi nek si idemo podizati poštu po uredima, dok on sedi u bircu

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,879
Narucim nest prek aliexpresa sa besplatno postarinom. Dode do nas besplatno ali mi onda ne uruci nego ostavi cedulju i onda dodem u postu i naplate mi preuzimanje u posti 😡😡😡😡😡

Futa

Aktivni član
Tu od
13 Lis 2023
Poruka
64
Ja sam bil nekaj naručil i trebal mi je poštar to donesti jer je dostava bila plaćena, al frajer mi je ceduljicu ostavil da pokušaj dostave nije uspio i da je paket u pošti. Ja na to poslao firmi od koje sam naručio proizvod, pošaljem mail i napišem im kaj je bilo i da poštar nije niti pokušao dostaviti paket i da je neću ići u poštu po njega pošto je dostava plaćena. Dobijem odgovor da su im poslali mail. Drugi dan dolazi poštar i nosi paket. Ni riječi ni rekel.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,588
A nas budu hebali radi poticaja koji barem držimo motiku u ruci dok takve i takvi drže ruku na srcu, a drugu u tuđim džepovima, a nemru sastaviti jednu poštenu rečenicu, a posebno na stranom jeziku.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,736
Za mir u svijetu bi bilo najbolje da si vrag iznenada i odmah zeme pod svoje i k sebi i Trumpa i Putina. Nek im u peklu da lopate i nek se međusobno, daleko od svijeta "lopataju i kuriju".
Istovremeno zabraniti u cijelom svijetu i svemiru bavljenje politikom osobama starijima od 60 godina.
Poželjno bi bilo i da svaki političar ima napravljen sistematski pregled i psihotest.
Dosta je više staračkog ludila...

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,588
Psihotest (y) Ve više nemreš dobiti ni dozvolu za ribičiju ako ne položiš psihotest, a kamoli za oružje ili za vozačku dozvolu. S druge strane moreš biti predsjednik bilo koje države, a da ti je kvocjent inteligencije manji od broja cipela koje nosiš. O psihičkim i inim problemima da i ne govorim. I takvi ljudi onda upravljaju svijetom i sudbinama ljudi, a opravdanje je da ih je narod izabral. Da je narod imal uvid u rezulatate psihotesta možda bi i razmislil. Najvjerojatnije nebi, ali nikad se ne zna. Normalan čovjek i dobar gazda teško da se bude bavil politikom.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,680
Naručio žarulju iz Češke.
Stigla u paketu oko 20x20x30 cm (usporedba sa papirom A4 formata) sa zračnim jastukom. A žarulja onaj mali zeleni štapić! IMG_20260116_110351.jpg

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,907
Za mir u svijetu bi bilo najbolje da si vrag iznenada i odmah zeme pod svoje i k sebi i Trumpa i Putina. Nek im u peklu da lopate i nek se međusobno, daleko od svijeta "lopataju i kuriju".
Istovremeno zabraniti u cijelom svijetu i svemiru bavljenje politikom osobama starijima od 60 godina.
Poželjno bi bilo i da svaki političar ima napravljen sistematski pregled i psihotest.
Dosta je više staračkog ludila...
Alfred se prevrće u grobu!!!!
Naručio žarulju iz Češke.
Stigla u paketu oko 20x20x30 cm (usporedba sa papirom A4 formata) sa zračnim jastukom. A žarulja onaj mali zeleni štapić! View attachment 87952
Aaa,toga nema u dućanu,,jel,,:cool:

Futa

Aktivni član
Tu od
13 Lis 2023
Poruka
64
Sad kad si spomenul čips i zrak, sjetil sam se nedavne emisije U tvornici gdje je tema emisije bila proizvodnja čipsa i baš je voditelj pital ovoga koji ga je po tvornici vodil i objašnjaval proces proizvodnje, da zakaj je u vrečici tak malo čipsa i puno zraka? Veli mu ovaj da je u vrečici dušik jer bi se čips brže pokvaril kad bi zrak bil nutra, a ovo kaj je napuhnuta vrečica i kaj ga tak manje ima je zato da se čips ne bi podrobil tokom slaganja vrečica i transporta. Ima logike.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,514
Medalja je vu džepu. To je tak vanderful i grejt. Ve more dalje širiti mir po svijetu. Gdo je slijedeći na redu? Grenland, Kolumbija, Meksiko.....?
Dobro je dok god ga zoveš naranđasti, jer ime gospodnje nije pametno spominjati, tak Krule tvrdi.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,588
Ljudi pa to nije moguće, da se više vjeruje slikama nego poštenoj riječi ministra. Pogotovo u ovo vrijeme gda se slike namontiraju kak hoćeš i sa kime hoćeš. Baš si mislim kaj bi i ja jednu namontiral kak vu podrumu sa svojim dobrim susjedom i prijatelom pijem gemište. Red bi bil da se i njemu odužim, barem zajedničkom slikom.

Najnoviji postovi

Na vrh