• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,725
Možda bu Hrvatska danas sutra uspješna u nekom drugom sportu u kojem bu se za doček tih uspješnih sportaša koristila parola:
Za domovinu s Titom - naprijed.

Nisam ni za jednu stranu.
Trenutno me sram kaj sam Hrvat i nebi na tu pozornicu, a ni iza nje došel ni da mi pare vagonima voze....
Ovo je (meni) samo još jedan dokaz da politika potiče mržnju među ljudima.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,937
Ja nevolim pričati i razglabati o politici u svojoj zemlji,,a kamoli o politici susjednih zemalja,,
Al neku večer bratija sa zapada i sa istoka našli da se marišu u mom selu,,
Oni koji neznaju,,mlatili se navijači Hajduka i navijači Zvezde ,,kažu da je tuča bila žestoka,,
Murija je imala pune ruke posla,,a i hitne službe,,

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,703
Negdar je to bilo sasvim drugač. Ak se nismo slagali onda smo se zbuhali i potlem si vu krčmu na mirenje.:ppozdrav::ppozdrav::ppozdrav: Nema toga kaj dobra kapljica ne primiri i udobrovoli. A ve kak su došle te vražje droge nema više toga. Svet je čistam ponorel i svakojakve bedastoće ga za čas podeliju tak da je znami leže manipulirati. To je stara taktika koja navek pali, a narod nikak da se opameti, pogotovo posle tih vražjih droga. o_O o_Oo_O

• Like
Reactions: ZJ

H&S

Iskusan lik
Tu od
2 Sij 2023
Poruka
954
Možda bu Hrvatska danas sutra uspješna u nekom drugom sportu u kojem bu se za doček tih uspješnih sportaša koristila parola:
Za domovinu s Titom - naprijed.

Nisam ni za jednu stranu.
Trenutno me sram kaj sam Hrvat i nebi na tu pozornicu, a ni iza nje došel ni da mi pare vagonima voze....
Mene nije sram što sam Hrvat i sretan sam što smo brončani i sretan sam što će se našim dečkima ispuniti njihova želja...

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,937
Naime po meni to je bila sačekuša,,,navijači Zvezde poslije utakmice u Malmeu imali let,,na aerodrom Tuzla,,, a navijači Hajduka su to znali i kombijima i autima su došli iz Dalmacije i neki broj iz Hercegovine i spremili im sačekušu,,tuča je bila na prilaznom putu ka aerodromu,,dužine nekih 1km.
Ajde sve to,, meni se svidio komentar jedne domicilne,,,znam je i lično,,tuča se dešavala ispred njene kuće ,,
I ona kaže,,,ovi jedni ,više njih,, udaraju jednog,,i sve mu poskidaju i pocjepaju,,ostave ga gol golcata,,i još je bilo takvih,,, a na kraju kaže,,,
,, ja sam to sve ,,,morala,,gledati kroz prozor,,,:hahah:

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,542
Da mi ne trebaju za posel, poderao bi i putovnicu i domovnicu jer od mene na silu hoce ustasu napraviti!
Gade mi se svi.

Najnoviji postovi

Na vrh