Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 11,755
Ne izazivaj!?!?
Posljednje uređivanje:
Zaslužili su ihŠto bi bilo da su tražili da im mirovine odmah sad osiguramo?

Nema toga kaj dobra kapljica ne primiri i udobrovoli. A ve kak su došle te vražje droge nema više toga. Svet je čistam ponorel i svakojakve bedastoće ga za čas podeliju tak da je znami leže manipulirati. To je stara taktika koja navek pali, a narod nikak da se opameti, pogotovo posle tih vražjih droga. Mene nije sram što sam Hrvat i sretan sam što smo brončani i sretan sam što će se našim dečkima ispuniti njihova želja...Možda bu Hrvatska danas sutra uspješna u nekom drugom sportu u kojem bu se za doček tih uspješnih sportaša koristila parola:
Za domovinu s Titom - naprijed.
Nisam ni za jednu stranu.
Trenutno me sram kaj sam Hrvat i nebi na tu pozornicu, a ni iza nje došel ni da mi pare vagonima voze....
Ovo je (meni) samo još jedan dokaz da politika potiče mržnju među ljudima.
Ko preživi na društveno koristan radJa bih takve batinaše pustil da se potuku pa ko mrtav, ko ranjen ko živ.....ostavil bi ih! Ko ih jebe!

Da mi ne trebaju za posel, poderao bi i putovnicu i domovnicu jer od mene na silu hoce ustasu napraviti!Trenutno me sram kaj sam Hrvat i nebi na tu pozornicu, a ni iza nje došel ni da mi pare vagonima voze....
Ovo je (meni) samo još jedan dokaz da politika potiče mržnju među ljudima.