• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,726
Možda bu Hrvatska danas sutra uspješna u nekom drugom sportu u kojem bu se za doček tih uspješnih sportaša koristila parola:
Za domovinu s Titom - naprijed.

Nisam ni za jednu stranu.
Trenutno me sram kaj sam Hrvat i nebi na tu pozornicu, a ni iza nje došel ni da mi pare vagonima voze....
Ovo je (meni) samo još jedan dokaz da politika potiče mržnju među ljudima.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,937
Ja nevolim pričati i razglabati o politici u svojoj zemlji,,a kamoli o politici susjednih zemalja,,
Al neku večer bratija sa zapada i sa istoka našli da se marišu u mom selu,,
Oni koji neznaju,,mlatili se navijači Hajduka i navijači Zvezde ,,kažu da je tuča bila žestoka,,
Murija je imala pune ruke posla,,a i hitne službe,,

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,704
Negdar je to bilo sasvim drugač. Ak se nismo slagali onda smo se zbuhali i potlem si vu krčmu na mirenje.:ppozdrav::ppozdrav::ppozdrav: Nema toga kaj dobra kapljica ne primiri i udobrovoli. A ve kak su došle te vražje droge nema više toga. Svet je čistam ponorel i svakojakve bedastoće ga za čas podeliju tak da je znami leže manipulirati. To je stara taktika koja navek pali, a narod nikak da se opameti, pogotovo posle tih vražjih droga. o_O o_Oo_O

H&S

Iskusan lik
Tu od
2 Sij 2023
Poruka
954
Možda bu Hrvatska danas sutra uspješna u nekom drugom sportu u kojem bu se za doček tih uspješnih sportaša koristila parola:
Za domovinu s Titom - naprijed.

Nisam ni za jednu stranu.
Trenutno me sram kaj sam Hrvat i nebi na tu pozornicu, a ni iza nje došel ni da mi pare vagonima voze....
Mene nije sram što sam Hrvat i sretan sam što smo brončani i sretan sam što će se našim dečkima ispuniti njihova želja...

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,937
Naime po meni to je bila sačekuša,,,navijači Zvezde poslije utakmice u Malmeu imali let,,na aerodrom Tuzla,,, a navijači Hajduka su to znali i kombijima i autima su došli iz Dalmacije i neki broj iz Hercegovine i spremili im sačekušu,,tuča je bila na prilaznom putu ka aerodromu,,dužine nekih 1km.
Ajde sve to,, meni se svidio komentar jedne domicilne,,,znam je i lično,,tuča se dešavala ispred njene kuće ,,
I ona kaže,,,ovi jedni ,više njih,, udaraju jednog,,i sve mu poskidaju i pocjepaju,,ostave ga gol golcata,,i još je bilo takvih,,, a na kraju kaže,,,
,, ja sam to sve ,,,morala,,gledati kroz prozor,,,:hahah:

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,543
Da mi ne trebaju za posel, poderao bi i putovnicu i domovnicu jer od mene na silu hoce ustasu napraviti!
Gade mi se svi.

damirko

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2016
Poruka
1,624
Ja si nikad nisam dopustio da me netko ucjenjuje, i to pravo nikome ne smije biti uskraćeno.

Najnoviji postovi

Na vrh