Ne, ne, ja u ovaj film ne spadam. U tom djeliču sekunde u kojem je tvoj post osvanul je i moj video i nimalo nema veze sa tvojim postom."drukati" geni geni kameni
Ja to Lijeski poruku šaljem
Ne, ne, ja u ovaj film ne spadam. U tom djeliču sekunde u kojem je tvoj post osvanul je i moj video i nimalo nema veze sa tvojim postom."drukati" geni geni kameni

Odnosilo se na engleze i "europejce" koji nemru čuti za ikaj hrvatsko, i sprečavaju i pomisao na ikakav naš nacionalni ponos, a ne na navijače (huliganluk nekih od njih niti razumijem i ne podržavam).Oni, koji su pobili pol svijeta, nama bi trebali govoriti da smo divljaki.
Mrzim MPT, a volim Severinu! Ona je dala više za Rvacku!....................
Ti i takvi nas stalno guraju 80 g. unatrag, štopaju na svakom koraku i unose razdor, a ne M.P. svojim rodoljubnim pjesmama.
Ne morate se z menom složiti, ali neke činjenice se nemru pobiti.

Koliko je stanovnika imala Hrvatska u to vrijeme, a koliko ima danas? I onda se moglo zapaliti vu strani svijet kao i danas. Samo su onda odlazili da zasluže peneze i s namjerom da se vrnu. Pitanje je dali i svi ovi kaj su nedavno otišli imaju takvu namjeru?A kaj tvoja nije? Ja sam pol života proživel v toj državi. S nisi ni ti tak mladi da nebi bil rođen v njoj

I na ovoj temi,,izgleda da je politika,,uzela svoj format
Jesmo, ali ni kod njih nije bolje....Dva smo svijeta različita
Kolega plus,,griješiš,,ja sam dugo ovdje,, i znam mnogo toga,,i pratim,,eeeee ono moje,,sa pojedinim forumašima se slažem,,,,, to je se odnosilo na tvoje postove,,,,to ti sad iskreno kažem,,,90 % tvojih postova shvatam ono kako ja razmišljam ,Oprosti, ali ti ovo ni ne možeš ispravno razumijeti iz tvoje društveno političke perspektive.
Dva smo svijeta različita. Ostanimo zato i dalje, ali u druženju na svim drugim jako dobrim temama. 🥂
Živel jesam jer sam moral, ali nigdar ju nitko od mojih nije osjećal kao svoju...A kaj tvoja nije?
Živeti se može i na aparatimaJa sam pol života proživel v toj državi.