• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,851
"drukati" geni geni kameni
Ne, ne, ja u ovaj film ne spadam. U tom djeliču sekunde u kojem je tvoj post osvanul je i moj video i nimalo nema veze sa tvojim postom.
Ja to Lijeski poruku šaljem ;)

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,780
Nije da ja ne volim poslušati Thompsona. Laga bi, ali brate nemoj nas iznova dijeliti kao stare karte. Dosta je više. Nikada nas nije bilo manje i nikada nas bolje podijeljenih. Više ne znam na koju stranu da guram. Ne dozvoljavam nikome da je veći Hrvat od mene, ali brate ne guram to nikome na nos. Možda samo malo dok popijem, ali to je rijetkost. :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,469
Ne mislim da je itko od vas ili nas blesav, ali mi je muka više od ovog pljuvanja po svemu hrvatskom (citiranjem antihrvatskih medija sa svih strana).
Zar ste svi zaboravili kak je rat izgledal i za kaj ste se borili? Sigurno ne za ovakvo uređenje kakvo imamo sad.
A imamo ga jer smo svi skupa poraženima (djeci jugoslavenskih zločinaca) predali vlast i sad nam oni govore kak bi se trebali osjećati i ponašati?

Sjetite se koliko smo voljeli svoju državu prije 2000., a od onda je krenulo nizbrdo...zato danas imamo to kaj imamo.
Da ovi nisu na vlasti ni naša mladost ne bi trebala tražiti "kruha po svijetu".
Ali, ne živi se samo o kruhu...a mnogima je upravo to drugo bil razlog za odlazak...

Pomirba se zasniva na istini, a dok se ona ne otkopa i dok se ne osude oni koji su zlo počinili, mira ne bude...a vlastodršci to ne dozvole, jer onda više ne bude podjela na crvene i crne...

Pustite svećenike... mediji/novine izvlače samo jednu, uglavnom negativnu, stranu...a za objektivno komentiranje treba saslušati i drugu, pronaći istinu, pa onda donesti sud...
Ovakav senzacionalizam samo unosi razdor, umjesto razumijevanja, suradnje i želje za boljim.

Oni, koji su pobili pol svijeta, nama bi trebali govoriti da smo divljaki.
Odnosilo se na engleze i "europejce" koji nemru čuti za ikaj hrvatsko, i sprečavaju i pomisao na ikakav naš nacionalni ponos, a ne na navijače (huliganluk nekih od njih niti razumijem i ne podržavam).

Da, gadi mi se tamnica naroda, zvana eu, i osim pljačke naših vrijednosti (materijalnih, a još više ljudskih), nikaj dobro nam nije donesla.

Glede Bartulice ... ne mislim da je idealan, ali mi smeta da se izabranog zastupnika omalovažava i vleče po blatu. Zalaže se za tradicionalni svjetonazor "za život" (pro life), koji je blizak mojem uvjerenju... Njegov život i rad je pod (negativnim) povećalom...za ostale eu zastupnike ni ne znamo da (ikaj) rade...

Ne vidim da itko komentira (ne)Možemo niti njihove idiotarije? Oni su, znači, pozitivci?
E pa,meni su najveće zlo koje postoji u HR. Hrpa lijenih aktivista, koji u životu (osim urlanja) nisu nikaj konkretno radili.

Glede M.P.: Kakva je on osoba, ne mogu niti želim suditi, no ne vjerujem da je gorji od drugih estradnjaka...
...samo je njegov život pod povećalom (njemu ne naklonjenih medija), te ga se povlači po blatu gdje god stigne.

Obožavam njegove pjesme radi tekstova i ne vidim kome bi trebalo smetati pjevanje istih igdje.
Sadržajno opisuju osjećaje kakve većina nas ima (ili bi bar trebala imati), povezuju nas u nacionalnom ponosu (za one koji ga razumiju i osjećaju) i zato se on i njegve pjesme traže pri dočeku sportaša (a i zbog inata trenutnoj vlasti).
Na žalost, od nacionalnog ponosa samo nam je to malo sporta ostalo (jer nemamo više niti vlastitih novaca, niti granica pa niti zakona).
Naravno, to je u suprotnosti s lijevom, glasnom kamarilom, koja bi sve (hrvatsko) zabranila i kojima sve smeta kaj nije u njihovom svjetonazoru.
Ti i takvi nas stalno guraju 80 g. unatrag, štopaju na svakom koraku i unose razdor, a ne M.P. svojim rodoljubnim pjesmama.

Ne morate se z menom složiti, ali neke činjenice se nemru pobiti.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,851
@ZJ uspori, otišel buš u kuxxc prerano, a več si duboko zabrazdil....
I zato uživaj u pjesmi i ljepotama slika sa spota

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,796
....................
Ti i takvi nas stalno guraju 80 g. unatrag, štopaju na svakom koraku i unose razdor, a ne M.P. svojim rodoljubnim pjesmama.

Ne morate se z menom složiti, ali neke činjenice se nemru pobiti.
Mrzim MPT, a volim Severinu! Ona je dala više za Rvacku! :hahah:
Mislim da svako vrijeme ima svoje dobre i loše strane!

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,851
Ak je tvoja, nek ti bu..
a ja ... serem se na nju
A jebi ga ZJ, tebi nije valjala ona prije, nije ti valjala ona poslije nje, ne valja ti ova u kojoj smo morali završiti....
Izvini kaj sam ti htel popraviti raspoloženje.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,780
Dobro kaj ste me setili Bartulice. Gdje je taj lik nestal? Čujem da jako zagovara narančastog. Nije mu valjalo vu Americi pa se vrnul nama soliti pamet kak živeti. I to još na naš račun jer ga mamek više nije htela uzdržavati. I onda je za nagradu dobil briselsku plaću. Ve nam od tamo jako pomaže. Samo mi ga nemojte više spominjati. Ni njega ni njegove frende iz stranke domovinskog biznisa. Nemojte, prosim vas. Lud sam više od toga. Lud na čisto. Pun kufer mi je takvih domoljuba i njihovog etno biznisa.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,780
A kaj tvoja nije? Ja sam pol života proživel v toj državi. S nisi ni ti tak mladi da nebi bil rođen v njoj
Koliko je stanovnika imala Hrvatska u to vrijeme, a koliko ima danas? I onda se moglo zapaliti vu strani svijet kao i danas. Samo su onda odlazili da zasluže peneze i s namjerom da se vrnu. Pitanje je dali i svi ovi kaj su nedavno otišli imaju takvu namjeru?

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,927
@ZJ ja sam svjestan da baš ne voliš drugo mišljenje, hebaj ga sad, ti imaš svoje, to je naravno prvo, ja imam svoje, nek bude ne drugo, nego i sto i peto, svejedno, ali moje je.

Evo ti da se sjetiš par neoborivih činjenica o nama prije i nama u HR danas.

Za otcjepljenje HR od YU je na referendumu glasalo preko 94% glasača, a izašlo je na referendum preko 83% s pravom glasa. Bravo Mi.

U Domovinskom ratu je prema registru HR branilo i obranilo 513.140 branitelja.
HOS-ovaca je bilo u HR između 3.000 - 5.000 pripadnika, ja uračunavam max brojku. Iz ogranka HOS-a BiH je bilo još po registru 5.134 pripadnika, što zajedno zbrojeno daje brojku 10.134 branitelja HOS-a. Ali budimo malo realni, to je samo 1,97% od registriranih HR branitelja.
Sad ti meni i svima objasni, kakva je to poplava znakovlja HOS-a, danima, tjednima, mjesecima, oni sve nas bombardiraju time. Gdje su onda tu ostali normalni branitelji i njihove ratne zastave, po čemu je ovih 1,97% iznad 98% normalnih i redovnih.
Po čemu je Tomson veči branitelj Hrvatstva od mojeg prijatelja Slavka i susjeda Drageca, VŽ policajaca nestalih u Vukovaru, ili Josipa susjeda iz dječaštva koji je ostavio život pod znakom HOS-a na jednom južnom ratištu, neznam točnu lokaciju?
Po čemu su svi ti manje više balavci, koji danas urlaju ustaške pokliće uz Tomsona, veči rodoljubi od nas koji smo isto davali svoje doprinose obrani, pa se vratili na radna mjesta i dalje radili da bi oni sad uživali, vedrili i oblačili.

Jasno mi je da snažno štitiš svoje stavove i životno opredjeljenje, slično si radio i za vrijeme korone. Mogu ti dovesti na kavu kolegice s posla Vesnu i Karmelu, obje su ostale bez muževa u koroni. Jedan je moj ujak podlegao koroni, mnogi su oko toga previše kakili, a zapravo sretni su slučajno što sprovode nisu imali.

Ne mogu utjecati na tvoju osobnost, kao što nedam niti ja na svoju.
Svima uvijek želim samo dobro, dok su dobri. Dok su loši, tako o njima i komuniciram, da zaslužuju društvenu kritiku i/ili kaznu.

Za kraj ja ti nikada nisam bio komunista, niti itko moj, ja sam samo realista. Ne vidim nikakvu potrebu da se veliča ustaštvo, jer je i pok. Stepinac na suđenju izjavljivao da je branio ljude (Cigane, Srbe, Židove) od ustaških pokolja. Čitaj zadnje rečenice priloga. Pa zašto ih je trebao spašavati od tih pozitivaca, koje se ih danas toliko veliča i nastoji prikazati nevinašcima? Što točno znače crne obleke, uzdignute desnice, ustaške zastave, pokliči???
Redom utječu i na seljaka i na bedaka, na staro i mlado, dan za danom. Jedino ih malo hebe EU tamo to ne prolazi, isto kao i nacizam.
Povukao si me za jezik pa hajde, da me lakše sad mrziš i da se bolje name ljutiš.

1000035058.jpg

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,954
I na ovoj temi,,izgleda da je politika,,uzela svoj format,,,čitam i čitam,, iz ove moje perspektive,,a tu sam zadnjih 65ljeta,,sa nekim forumašima se slažem,,s nekim ne,,u komentarima,,samo da vam kažem,,grupa,,Dubioza Kolektiv,,,ima jednu pjesmu za sve vas,,oni ide ,,,politika je kur,,,al ja neznam to staviti s,,YU,tubea,,poslušajte je,,molim vas,,

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,927
Oprosti, ali ti ovo ni ne možeš ispravno razumijeti iz tvoje društveno političke perspektive.
Dva smo svijeta različita. Ostanimo zato i dalje u dobroj suradnji i u druženju na svim drugim jako dobrim temama. 🥂

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,851
I na ovoj temi,,izgleda da je politika,,uzela svoj format

Moj čovek, smijali su se iz mene kad sam ima nabijal na nos politiku i forum i da to nejde skupa.

Dva smo svijeta različita
Jesmo, ali ni kod njih nije bolje....
Dobro pjesma veli, svi smo isti.... svi smo ista govna... nek ih bude sramota, đubrad politička.......

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,469
Kolega @plus, slažem se s tobom oko većine stvari, i cijenim tvoj stav.
Nije me briga jesi li ili nisi bil u partiji, jer to nije važno...partije se mijenjaju tijekom života.
Samo se čudim nekim tvojim upisima ... ponekad mi se čini da nisi preboljel jugu i komunizam...

Kad zabrane petokraku i simbole prošle države na jednak način kao i one NDH, onda možemo razgorvarati o zabrani nekih stvari. Do tad mi budu bilo koja pjesma, pozdrav ili znak ravnopravni.

Ovaj citat iz lijevog portala nema veze s istinom o blagopokojnom nadbiskupu ... to je samo objašnjenje za neupućene. Radije se informiraj zakaj je zapravo osuđen...
Za mnoge u narodu on je i uvijek bude svetac, a o mišljenju onih izvan HR nikoga nije briga.

EDIT: ovdje su članka o istoj temi...zaključi sam:

Istina je voda duboka...i jednom bude našla put, možda još i za našeg života...

Posljednje uređivanje:

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,954
Oprosti, ali ti ovo ni ne možeš ispravno razumijeti iz tvoje društveno političke perspektive.
Dva smo svijeta različita. Ostanimo zato i dalje, ali u druženju na svim drugim jako dobrim temama. 🥂
Kolega plus,,griješiš,,ja sam dugo ovdje,, i znam mnogo toga,,i pratim,,eeeee ono moje,,sa pojedinim forumašima se slažem,,,,, to je se odnosilo na tvoje postove,,,,to ti sad iskreno kažem,,,90 % tvojih postova shvatam ono kako ja razmišljam ,

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,780
Majke ti stara! Da se tako zdušno borimo za prava poljoprivrednika, kaj bi bilo normalno na ovakvome forumu, gdje bi nam bio kraj. Umjesto toga nama je slađa politika. To su koske koje se bace narodu da se oko njih glođe. I zato je lako sa nama upravljati. Oni koji nameću takve teme jako dobro na tome žive. Nitko ih ne pita što je sa svakodnevnim problemima koji muče narod koji bi želio da živi barem kao oni. Sijači podjela i nemira. Paraziti.

Najnoviji postovi

Na vrh